Inż. św. Mikołaj 06.12.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 (edytowane) A ja czekałem. Też proszę o adres. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez Inż. św. Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.12.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Grzecznie banowałam, kogo trzeba; moderowałam, gdzie można; milczałam, gdzie się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Grzecznie banowałam, kogo trzeba; moderowałam, gdzie można; milczałam, gdzie się udało Zuch dziewczyna! Sięgam też do worka po prezent dla Joliski miłej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 06.12.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 a Yaa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka33 06.12.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Dzięki Mikołaju a powiedz czy Ty prezencik dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 06.12.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 A ja tam byłam bardzo niegrzeczna cały rok i nie żałuję ku przestrodze http://www.youtube.com/watch?v=9Vks4C1CJKk&feature=player_embedded ps1 jakby Mikołaj miał flaszkę to czekam,nawet drzwiami wpuszczę ps2 jakby co to nie zgłupiałam,tylko w związku z atakiem zimy budowa stoi i okazało się że nie mam co robić (a pranie w łazience kiśnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.12.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 (edytowane) ... Dla porządku jednak pytanie: Byliście grzeczni? ... Dzisiaj razem z moim Synkiem spotkalam Mikolaja w sklepie i Mieszko uslyszal od niego wlasnie to pytanie Mieszko zdziwiony odpowiedzial: - Mikolaju przeciez Ty wiesz dokladnie ktore dziecko bylo grzeczne i zasluguje na prezent:rolleyes: i znasz imiona wszystkich dzieci:rolleyes: wiec dlaczego zadales mi takie pytanie? Mikolaj byl w szoku i nie wiedzial co odpowiedziec Wiec..... kochany Mikolaju nie wiesz kto z Nas byl grzeczny? Chcialabym tak wierzyc bezgranicznie jak moj Synek w Mikolaja... byl tak szczesliwy ze spotkania.... Edytowane 6 Grudnia 2012 przez *Kasia* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts