Inż. św. Mikołaj 06.12.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Inż. Św. Mikołaj dziękuje za udział w konkursie. Piękne, ciekawe wypowiedzi. Nagrody - koszulkę Muratordom.pl otrzymują: andrzejzmsKendrafirewallpvoP***wemarynataMargoth*Miras12zulu321sasiad_z_blokuvip321PliPKrzysiek450ludwik_13Artur-69dendrytusAgusia i MarcoZakręconanemiletniowoc Pozostali uczestnicy - Numery Specjalne "Muratora". Wszystkich proszę o adres do inż. Świętego Mikołaja z dopiskiem - konkurs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.12.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Prosimy o adres jako prywatną wiadomość do: inż. św. Mikołaj z dopiskiem - konkurs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 06.12.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Serdecznie podziękowania dla inżyniera Świętego Mikołaja za to jego gorące Serce Pierwszy prezent dna dzisiejszego - no pomijając orzechy od mojej żony, które wsadziła mi do butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 06.12.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Czy mogę prosić żeby koszulkę którą mnie przydzielono,dostała dodatkowo do numerów specjalnych forumowiczka Malka,która według mojej oceny wzięła swoją wypowiedzią wszystkie trzy miejsca na podium? mam nadzieję że się w nią wciśnie,bo ja nie daję rady w damskie muratorówki wlezć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2012 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Oczywiście, uwzględniam tę prośbę marynato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakręcona 08.02.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Święty Mikołaju, wczoraj dotarła do mnie koszulka. Pięknie dziękuję. Nie wiem czym mój mąż zasłużył sobie na prezent, bo o ile mi wiadomo, w konkursie udziału nie brał. Może załapał się niejako przy okazji, bo koszulka jest tak wielka, że mieścimy się w niej oboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.02.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Do mnie również koszulka wczoraj dotarła. Ślicznie dziękuję. I również przekazuję mężowi, bo na mnie dużo za duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 03.03.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Serdecznie podziękowania dla inżyniera Świętego Mikołaja za prezent - koszulkę została dostarczona ) Ja i dzieci szczęśliwi jesteśmy, pomimo iż szmaragd czasu minęło a ja wcześniej czasu nie miałam na odpisanie .W imieniu całej rodzinki jeszcze raz dziękuje )) Pozdrawiam całą redakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts