baba na budowie 06.12.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 czy ktos zdecydowałby sie na zwiazek z samotna pana z dziecmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.12.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Czy to propozycja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.12.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 nie rozumiem bo błąd taki że może być "samotny pan" albo samotna panna z dzieckiem.Ciekawe czy ma szanse samotna rozwódka z małym dzieckiem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 07.12.2012 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 chodzi o samotna panne badz rozwodke. nie chciałabym abys poczuł sie rozczarowany , ale propozycja to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 07.12.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 chodzi o samotna panne badz rozwodke. nie chciałabym abys poczuł sie rozczarowany , ale propozycja to nie jest Jaki charakter miałby mieć ten związek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.12.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 jak sam seksik to czym ma być rozczarowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.12.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 chodzi o samotna panne badz rozwodke. nie chciałabym abys poczuł sie rozczarowany , ale propozycja to nie jest Szkoda ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natan88 14.12.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 na pewno faceci mają takie problemy, mój kumpel spotykał się z jedną dziewczyna do czasu aż powiedziała że ma dziecko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 14.12.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Powinna mu o tym powiedzieć o tym na samym początku.Może nie sam fakt istnienia dziecka go zniechęcił,ale brak szczerości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 14.12.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Zależy od atrakcyjności pani - i nie mówię tylko o fizycznej stronie. Znam nawet jedną wielodzietną (w tym jedno dziecko upośledzone), która nie miała problemu ze znalezieniem partnera. A znam i takie megiery, które mimo jednego dziecka, mieszkania, niezależności finansowej i sporej desperacji nie mogą nikogo przy sobie zatrzymać na dłużej niż parę randek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 14.12.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ktoś na pewno by się zdecydował. Mało takich przypadków. Wszystko zależy od sytuacji. Bez znajomości szczegółów to każdy możne gdybać "tak lub nie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 14.12.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ... A znam i takie megiery, które mimo jednego dziecka, mieszkania, niezależności finansowej i sporej desperacji nie mogą nikogo przy sobie zatrzymać na dłużej niż parę randek. Feministki mają olbrzymie problemy z kompromisem w związku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.12.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Czy pytasz serio Babo, czy to taka podpucha? Nie sądzę aby była różnica czy pani ma dziecko czy nie. A raczej jest to różnica taka sama jak to czy pani ma jasne czy ciemne, długie czy krótkie włosy, jest szczupła, przy kości, wysoka czy niska....... Jeden zechce panią z dzieckiem/dziećmi z radością, inny tak, ale z mieszanymi uczuciami, inny nie zechce wcale. I dobrze. Żeby nie było, że teoretyzuję - sama byłam panią z dzieckiem (akurat rozwódką) i na brak chętnych panów (nie tylko na seksik jak ktoś tam wyżej napisał) nie narzekałam. A zapewniam - żadna ze mnie sexbomba:no: Po prostu chciało mi się żyć "mimo" posiadania dziecka i rozwodu albo też może DZIĘKI temu . To zawsze chodzi "tylko" o to a nie o to czy się ma dzieci czy nie, jak się wygląda itd........ Teraz jestem powtórną mężatką ale to akurat jest nieistotne dla tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 27.12.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Panna talenty ma? Ojciec dzieci podobnie? Zdrowie dopisuje? Samorealizacja panny nie kuleje? Ktos chce sie podzielic miloscia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.12.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 No i widzisz Babo - już mamy Oferenta .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 01.01.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 No i widzisz Babo - już mamy Oferenta .. To mam do wyboru dwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 02.01.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 odpowiedż na pytanie wątku:oczywiście,że tak,ludzie wchodzą w kolejne związki z dziećmi czy bez,każdy chce kochać i być kochanym,to jest kwestia właściwego dobrania się,wystarczy rozejrzeć się wokół,przecież takich związków jest całkiem sporo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 05.01.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ooooo, już się oferty sypią mój znajomy stwierdził, ze takiej nikt nie zechce, bo to po pierwsze używany towar a po drugie to taka tylko na kasę będzie leciała. Według mnie to bzdury, ale i takie uprzedzenia w społeczeństwie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 No to ten znajomy to kretyn (czy jest może inne słowo?).Chyba, że ma 16 lat – to go ewentualnie usprawiedliwia. ..ale może to jednak podpucha…? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts