Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kurcze, ale jestem ciekawa

Recommended Posts

Zależy od atrakcyjności pani ;) - i nie mówię tylko o fizycznej stronie. Znam nawet jedną wielodzietną (w tym jedno dziecko upośledzone), która nie miała problemu ze znalezieniem partnera. A znam i takie megiery, które mimo jednego dziecka, mieszkania, niezależności finansowej i sporej desperacji nie mogą nikogo przy sobie zatrzymać na dłużej niż parę randek.

• 2 weeks później...

Czy pytasz serio Babo, czy to taka podpucha?

Nie sądzę aby była różnica czy pani ma dziecko czy nie.

A raczej jest to różnica taka sama jak to czy pani ma jasne czy ciemne, długie czy krótkie włosy, jest szczupła, przy kości, wysoka czy niska.......

Jeden zechce panią z dzieckiem/dziećmi z radością, inny tak, ale z mieszanymi uczuciami, inny nie zechce wcale. I dobrze.

Żeby nie było, że teoretyzuję - sama byłam panią z dzieckiem (akurat rozwódką) i na brak chętnych panów (nie tylko na seksik jak ktoś tam wyżej napisał) nie narzekałam. A zapewniam - żadna ze mnie sexbomba:no: Po prostu chciało mi się żyć "mimo" posiadania dziecka i rozwodu albo też może DZIĘKI temu ;-). To zawsze chodzi "tylko" o to a nie o to czy się ma dzieci czy nie, jak się wygląda itd.......:yes:.

Teraz jestem powtórną mężatką ale to akurat jest nieistotne dla tematu.