Nadulka 19.12.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Dwie osoby prosiły o wysłanie kartek na inny adres.Pewnie jeszcze to potwierdzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.12.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Nadulko,ja potwierdzam:proszę dzieci z Ogniska by wysłały karteczkę do Mateusza z Niegowa,dane podalam w trakcie licytacji:)Dziękuję za pamięc i zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja też potwierdzam, że moja karteczka do Tomka - Komtura przeznaczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.12.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ode mmie przelew już poszedł, pozdrawiam wszystkich i dziękuję za licytację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2012 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) Kochani niestety nie moglam byc obecna na licytacji 19...... ..... dziekuje wszystkim za cudowna " walke " :hug:kolezankom za wspolprace , a Redakcji za zaufanie i uznanie . Mam prosbe jesli moge .... licze na to , ze moje forumowe kolezanki sie zgodza ( Edzia i Kendra ) chcialabym podarowac Edzi - Aniolka ANIELICE MINGE .....a Kendrze - choinke White Christmas . .... prosze zgodzcie sie ... to taki moj gwiazdkowy prezent wiem , ze zalezalo Wam na tych pieknych ozdobach chcialabym , zeby Wasze Swieta byly rownie udane jak moje ... ja mam swoja PAKULANKE i bardzo sie z tego ciesze . Zelcia nastepnym razem mam nadzieje uda mi sie wylicytowac Twoja ozdobe ..... ....... dzisiaj niestety z powodu pracy nie moglam .... szkoda . Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2012 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 No i koniec...zebraliśmy 2445 zł Edziu nie tak szybko ..... wprawdzie nie wylicytowalam ozdoby od Zelci , ale slowo sie rzeklo dodaj wiec Kochana jeszcze 200 zl. do zebranej sumki zaraz robie przelew za biscornu oraz za pozostale cudenka ktore kupilam . Zebralismy 2645 zl.:wave:superrrrrrrrrrrrrrrrrrr Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 20.12.2012 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Pieniążki wysłane, dzięki za to, że Wam sie niezmiennie chce robić takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 20.12.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Przelew wysłany. Dziękuję za Wasze zaangażowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.12.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Pieniążki wysłane, dzięki za to, że Wam sie niezmiennie chce robić takie rzeczy A chciałam przelicytować choinkę,ale mam bombkę Ja też więcej za nią wpłacę,bo miałam nadzieję że ktoś będzie ją licytował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 20.12.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Przelew zrobiony:) Pozdrowionka dla wszystkich i dziekuje za kolejna wspaniala aukcje. Teraz czekam na ta obiecana dla Zelci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 kontradmirał86 i Edytko bardzoo proszę o adres na pw. Chciałabym jeszcze dzisiaj wysłać aby doszło do Świąt!!! Edytko też dostaniesz moją bombkę! za taką walkę o Dzieci Ci się należy! A jak!!! Na razie mam tylko 4 zrobione z których pierwsza wiebierze Hania. podajcie mi kobitiki szybciutko maila bym mogła przesłać fotki bombek. Ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.12.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Jomo i Witek86...bardzo dziękujemy za wystawienie swoich ozdób,a tym samym pomoc dla dzieci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Moja wpłata poszła, na Dziewczyny wciąż czekam. p.s. Dziewczyny wspaniale poprowadziliście aukcję!!!! Dziękujemy za taki zapał i za serce!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.12.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 PODZIĘKOWANIA Z OGNISKA: Kochani!!!! Jesteście niesamowici, po raz kolejny pokazaliście nam, że mamy w Was przyjaciół. W czasach kryzysu …., Wasza gotowość do pomagania jest powalająca. Wydawałoby się, że umiejętność solidaryzowania z potrzebującymi wygasa, jednak Wy pokazujecie, że to nieprawda. Swoimi forumowymi społecznymi działaniami- dla Frania, Nelli i takich jak my przywracacie wiarę w ludzi….☺ Dziękujemy Wam za to, dziękujemy za to, jacy jesteście. W zbliżające się Święta Bożego Narodzenia życzymy Wam tego, co najlepsze, niech Was omijają burze i zawirowania. Powodzenia w Nowym Roku !!!! Ogniskowcy z Marymontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.12.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 No, moja broszka się ostała Nie mogłam wczoraj czekać do końca aukcji. Dziś po południu wyślę pieniążki, Ta broszka jest bardzo ładna i gratuluję twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.12.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Przelew wysłany Kartka nr 8 może wędrować do Komtura Pozdrawam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 20.12.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Jomo i Witek86...bardzo dziękujemy za wystawienie swoich ozdób,a tym samym pomoc dla dzieci! taka nić hazardzisty daje 200zł moje ostatnie słowo:D i co z tego że aukcja zakończona chyba nikt mi przelewem nie odeśle hmm teraz trzeba iść na pocztę wysłać lampion i czekać na mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 taka nić hazardzisty daje 200zł moje ostatnie słowo:D i co z tego że aukcja zakończona chyba nikt mi przelewem nie odeśle hmm teraz trzeba iść na pocztę wysłać lampion i czekać na mikołaja Zebrano 2655 zl. ........... witek86 , witek86 , witek86 ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.12.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Moja wpłata poszła, na Dziewczyny wciąż czekam. p.s. Dziewczyny wspaniale poprowadziliście aukcję!!!! Dziękujemy za taki zapał i za serce!!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 20.12.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Melduję,że przelew poszedł. Dziękuję za aukcję. Szczególne podziękowania dla Edyty M za walkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts