Edyta M 22.12.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Hania Ty masz uklad ze Swietym Mikiem ..... to sie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Anioł doleciał, już stoi w zacnym miejscu razem z ubiegłoroczną choineczką zrobioną przez Dzieci. Dziękuję pięknie i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.12.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Redakcjo... Dzisiaj na widok kuriera miałam minę jak dziecko 6 grudnia Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.12.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Do nas też dotarła - przepiękna choinka!!! Cudowna!! Nie spuszczam jej z oczu Stoi na honorowym miejscu !! ile radości :D:D Edytko jeszcze raz dziękuję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 22.12.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Hania Ty masz uklad ze Swietym Mikiem ..... to sie wie No ba...:) Moi chłopcy(7,5 i 6,5 lat) stwierdzili,że taka aukcja jest fajna bo wszyscy są szczęśliwi. Dzieci bo uzbierały pieniążki na ferie a my bo mamy pięknie w domu:) Edytowane 22 Grudnia 2012 przez kontradmiral86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.12.2012 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Do nas też dotarła - przepiękna choinka!!! Cudowna!! Nie spuszczam jej z oczu Stoi na honorowym miejscu !! ile radości :D:D Edytko jeszcze raz dziękuję!!!!! Kendra bardzo sie ciesze ... ale fajnie byc Mikolajka ..... nawet nie wiesz ile mnie sprawilo radosci podarowanie Tobie tej choineczki . No ba...:) Moi chłopcy(7,5 i 6,5 lat) stwierdzili,że taka aukcja jest fajna bo wszyscy są szczęśliwi. Dzieci bo uzbierały pieniążki na ferie a my bo mamy pięknie w domu:) Haniu masz madre dzieciaki ( to po Mamie ???? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.12.2012 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Redakcjo !!!!!!!!!!!!!!!! moja Rodzina zadzwonila z informacja , ze dostalam paczke i to od kogo od MURATORA ..... fotki wlasnie ogladam ..... Pakulanka choineczka jest po prostu przepiekna buziaki , buziaki dla wykonawcy ..... arcydzielo .... a broszka z Mikolajem taka cudna , zaluje ze nie mam jej przy sobie ..... dziekuje pieknie za expresowe doreczenie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.12.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 I do mnie wczoraj paczka dotarła - choinki przecudowne . DZIĘKUJĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.12.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Do mnie też wczoraj paczka dotarła, tempo takie, że podejrzewam iż t Święty Mikołaj był w to po znajomości zaangażowany Jak zwykle w naturze dzieła dzieciaków są piękniejsze niż na zdjęciach:):) Edytko - jesteś niesamowita -serdecznie dziękuję za Anielicę Minge ...patrzy z góry na wszystkich i emanuje dobrą energią . Bombki też śliczne:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.12.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Jomo-Asiu , bardzo dziękuję za przesyłkę ( była u mnie następnego dnia) jest śliczna i gratisik też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.12.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 melduję, że przesyłkę z choinkami dostałam. Nawet wczoraj rano dostałam Broszka równie ładna, jak na obrazku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 04.01.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Piękna bombka zawisła na domowej choince,dziękuję. Życzę dobrego,szczęśliwego,zdrowego Nowego Roku 2013:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 04.01.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Melduję, że nasze " Dzikie Węże" dotarły- piękna, ogromna bombka - jeszcze powisi na choince. Bardzo dziękuję autorowi/ce/om i do zobaczenia za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 08.01.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Redakcjo ! Melduję że dotarły ozdoby i Dziękuję za cudne ozdoby choinkowe od dzieciaków ! A ozdoby jeszcze ładniejsze są w rzeczywistości. Cieszę się, że mogłam wziąć udział w aukcji ! Pozdrawiam Cały Zespół Redakcji !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 08.01.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ja także dziękuje - ozdoby warte były tej "walki " o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.01.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts