Joasia 14.04.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Szukałam na Forum, ale nie znalazłam: kto coś wie o maxach i cegle pełnej z cegielni TiC (Ogrodzieniec / Sławków)? Czy są dobre, czy raczej średnie? Mają teraz promocję, a co ważniejsze - mogą przywieźć pustaki do W-wy na początek czerwca. A ten termin jest w W-wie już właściwie nieosigalny, jeśli chodzi o lepsze marki.Pozdrawiam i czekam na wiadomości.Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_janusz 09.02.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Przyłączam się do postu Joasi i proszę o opinię. Sam mieszkam 50 km od Sławkowa i byłem u nich w zeszłym roku. Opinie różne słyszałem w składach budowlanych, ale też widziałem towar. Nie jest to jakiś mercedes, dom też wybudowany widziałem i nic nie szłyszałem złego. Ale mimo to proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2RazyKa 20.01.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Zastanawiam się nad kupnem porotermu z tej cegielni. http://www.cegtic.com.pl/kontakt.html. Tylko nigdzie nie mogę znaleźć opini na ich temat. Proszę o opinie. Pustaki chcę kupić jeszcze w tym miesiącu.PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
decker1 15.05.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 up, kupiliście i jak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bez_cukru 12.02.2018 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Podbijam temat. Czy ktoś kupował pustaki ceramiczne z cegielni TiC w Sławkowie lub Keram Ogrodzieniec? To ten sam właściciel. Sąsiad właśnie buduje z Keram, a na pobliskim składzie mają bardzo dobrą cenę, mam blisko do producenta również. Proszę o opinie osób które budowały z tego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
espeen 24.02.2021 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Chciałem kupić pustaki na dom i co mnie zdziwiło w okolicznych składach niemal nigdzie nie mają towaru nawet na całą jedną kondygnację (przerwy technologiczne w cegielniach, popyt itd itd). Finalnie okazało się, że aby rozpocząć budowę w terminie kupiłem pustaki Keram 25P+W z Ogrodzieńca. Odnośnie jakości. Firma, która zaczęła murować ściany mówi, że widzieli bardziej krzywe pustaki ale widzieli też dużo prostsze. Twierdzą, że stosunek jakości do ceny wypada całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts