ChłopZmazur 22.05.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 (edytowane) Okna wstawione. Ciężkie solidne, okucie ROTO. Ładnie i solidnie wykonane. Pierwsza reklamacja za mną. Przy transporcie zostały zarysowane 3 okna. W efekcie wymieniono mi na nowe bez żadnych "jęków" i "markerów do zamazania rys". Do starego: nie wrzucę ci skanów 3krotnie droższych okien bo takowych nie podsiadam, to część z Was posiada taką ofertę. Edytowane 23 Maja 2013 przez ChłopZmazur literówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 02.06.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 na 3 raz większe okna w m2i tu masz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka Oświęcim 10.11.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Zamontowałam okna z dobroplastu w całym domie po dokładnie 5 latach i 4 miesięcy jeden z pakietów szybowych w oknie rozszczelnił się a po kolejnych 4 miesiącach kolejne dwa okna w tym balkonowe.Jestem zawiedziona tymi oknami gdyż podejrzewam że po 6 latach będę musiała wymienić wszystkie okna.Dobroplast olał mnie tak krótko mówiąc s tak więc informuje was abyście nie wierzyli przy kupnie tych okien sprzedawcom że to super okna ja jestem żywym dowodem że to najgorszy szajs na rynku .Okna na tą chwile są zaparowane wewnątrz między szybami wyglądają jakby były brudne.Jeżeli jest ktoś zainteresowany to wyślę na e-mail zdjęcia tych okien lub zapraszam do oglądnięcia do Oświęcimia gdzie jest mój dom .Mój e-mail [email protected] Nie jestem jakimś przedstawicielem tylko zawiedzionym klientem ,oszukanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 10.11.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Zamontowałam okna z dobroplastu w całym domie po dokładnie 5 latach i 4 miesięcy jeden z pakietów szybowych w oknie rozszczelnił się a po kolejnych 4 miesiącach kolejne dwa okna w tym balkonowe.Jestem zawiedziona tymi oknami gdyż podejrzewam że po 6 latach będę musiała wymienić wszystkie okna.Dobroplast olał mnie tak krótko mówiąc s tak więc informuje was abyście nie wierzyli przy kupnie tych okien sprzedawcom że to super okna ja jestem żywym dowodem że to najgorszy szajs na rynku .Okna na tą chwile są zaparowane wewnątrz między szybami wyglądają jakby były brudne.Jeżeli jest ktoś zainteresowany to wyślę na e-mail zdjęcia tych okien lub zapraszam do oglądnięcia do Oświęcimia gdzie jest mój dom .Mój e-mail [email protected] Nie jestem jakimś przedstawicielem tylko zawiedzionym klientem ,oszukanym. Dlaczego zaśmiecasz każdy wątek okienny, w tym przypadku nie mający nic wspólnego z Twoim dostawcą? Rozszczelnione trzy szyby po 5 latach nie są normalnym zjawiskiem i staram się zrozumieć Twoją frustrację, jednak nie może ona usprawiedliwiać tego typu praktyk. Dlaczego nie szukałaś opinii o firmie przed zakupem okien? Juz wtedy dużo można było o niej poczytać. Dlaczego także nie uszanujesz, że każda gwarancja kiedyś się kończy i trzeba zacząć płacić za naprawy? Nie pojmuję także, kto Cię oszukał!!! Chyba, że gwarancja była dłuższa niż 5 lat. U mnie lodówka padła też 4 miesiące po upływie gwarancji, przyjechał magik i wziął 450 zł za wymianę kawałka rurki i napełnienie gazem, asekuracyjnie mówiąc, że długiego żywota jej nie wróży. Za miesiąc wziął "promocyjnie" 350 zł za to samo i powiedział, żeby więcej do niego nie dzwonić tylko kupić nową - chyba, że nie mam innego pomysłu na wydanie kasy I co miałem robić? Założyć konto na wszystkich forach i wylewać swoje żale? Edytowane 10 Listopada 2013 przez stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MassiveR 24.04.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 nie jest az tak drogie, wiadomo jak kupisz z jakiejś rodzinnej firmy to taniej zapłacisz ale tutaj kupujesz jakość i okna na lata. Przynajmniej ja to tak widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 24.04.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 bardzo fajnie że zadałeś sobie tyle trudu by nam o tym powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts