marekbo 09.12.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Witam, Czy mogę spokojnie zakręcić na czas zimy główny zawór wody (ten przed posesją)?, rozumiem że ta nawiertka zamyka jedynie mój dom?. Dom jest remontowany, ale na czas zimy nie będą tam robione żadne prace, a woda już mi zamarzła (w domu do wodomierza już jest wszystko na nowe wymienione za wodomierzem jest tylko zawór antyskażeniowy, filtr, termometr, regulator ciśnienia. Nie chcę żeby mi to wszystko rozsadziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej74 09.12.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 możesz po to on tam jest by w razie pęknięcia rury przed zaworem w domu móc odciąć wodę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 09.12.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 ale samo zamknięcie nic nie da trzeba też odessać wodę z rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts