marober 09.12.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Witam serdecznie na forum. Potrzebuję porady w sprawie usunięcia zapachu chloru w mieszkaniu. Sprawa wygląda tak, użyłem do usunięcia grzyba środek savo i nie mogę pozbyć się zapachu chloru który mimo wietrzenia pomieszczenia (prawie tydzień)jest wciąż bardzo intensywny. Proszę o pilna odpowiedź bo już nie wiem co mam robić. RATUJCIE!!! Pozdrawiam. :( Edytowane 9 Grudnia 2012 przez marober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekTyr. 10.12.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Chlor jest gazem, więc musi wywietrzeć. Może raczej są tam też dodatki "zapachowe" - te mogą być bardziej trwałe. Jest sposób na usuwanie zapachu, który wniknął w przedmioty - jonizator. Taki za 60-100zł skutecznie załatwia sprawę. Stosowałem w pomieszczeniu, gdzie nieustępowął smród po przypaleniu paneli, mam w salonie z otwartym kominkiem i piwnicznej szulerni, gdzie czuć było stęchliznę. Zawsze się sprawdziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts