tomasz130672 09.12.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Witam Jestem na etapie zakupu kształtek wentylacyjnych i mam pytanie odnośnie co wybrać i jak to wykonać ? Stosować pustaki wentylacyjne ceramiczne cena mb komina wychodzi ok: 35zł czy betonowe ok:50zł mb ?? Jakie plusy i minusy ?? Drugie pytanie, to gdzie zacząć komin Czy musi być on od samej podłogi, czy wystarczy by go podmurować i zaczęć 25cm pod stropem ?? Foto 1 i 2 Trzecie pytanie odnosi się do połączenia kominów pod dachem, ponieważ muszę wykonać jeden kanał, a nie pasuje mi robic w tym miejscu komina, i chciałbym podłaczyc go pod skosem do komina głównego, czy jest to wykonalne i czy tak można ?? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8197084714f3ea45.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 10.12.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Podłączenie pod skosem możesz zrobić. Fajnie by było jakbyś tam jakąś wyczystkę zrobił. Murowanie z cegieł od dołu może okazać się droższe od pustaków. Jeśli tylko z technicznego punktu wiedzenia, można tak zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts