kadlubek 09.12.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 witam, Mam zamontowany przycisk splukujący KOŁO SIMPLE, spłuczka przestała działać i woda nie leci po naciśnięciu więc szukałem instrukcji demontażu, niestety nie ma w niej jak zdjąć ten przycisk. Czy ktoś może pomoć ? http://kolo.com.pl/produkt/przycisk_splukujacy_chrom/37348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadlubek 10.12.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 ^^ Proszę o pomoc jak zdemontować ten przycisk , w instrukcji nie ma opisu jak to zrobić tylko same wymiary tego przycisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 17.12.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Co prawda nie mam takiego samego modelu ale spróbuj całość delikatnie do góry i górną część pociągnąć do siebie. U mnie jest na takich zaczepach na sprężynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadlubek 17.12.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Co prawda nie mam takiego samego modelu ale spróbuj całość delikatnie do góry i górną część pociągnąć do siebie. U mnie jest na takich zaczepach na sprężynkach. Udało mi sie , temat jest już nieaktualny. :yes: W moim przypadku tego przycisku trzeba bylo nacisnac od prawej strony w lewo i pozniej do siebie. Po prawej stronie tego przycisku była taka jakby spreżynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilPn75 17.12.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Rozumiem że chodzi o ten przycisk co widać i co się ciśnie jak chce się spłukać, nie same bebechy spłuczki.Chwytasz cały prostokąt (przycisk) i przesuwasz go równolegle do płytek do góry. Przycisk schodzi z zaczepów i wychodziUWAŻAJ nie ciągniesz do siebie, niczego nie wciskasz między plastik tylko do góry (pchając od dołu:)Nie wiem czy można jakoś inaczej łatwiej to opisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 17.12.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Udało mi sie , temat jest już nieaktualny. :yes: W moim przypadku tego przycisku trzeba bylo nacisnac od prawej strony w lewo i pozniej do siebie. Po prawej stronie tego przycisku była taka jakby spreżynka. No to w sumie podobnie jak u mnie, tylko kierunek inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts