miki1735 09.12.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów. W niedługim czasie mam zamiar wyremontować swój pokój. Jako że zawsze był "normalny" i raczej nudny postanowiłem, że następny "room project" będzie pod znakiem mojego wielkiego hobby czyli motoryzacji. Do tej pory w moim pokoju obecny był akcent motoryzacyjny ( plakat Harleya nad łóżkiem, kilka autentycznych modeli samochodów " porozrzucanych " po pokoju oraz kalendarz ze wspaniałymi maszynami ) lecz to dla mnie trochę za mało. Pomieszczenie nie jest zbyt duże (3,5m x 2,5m ) jednak to chyba nie jest duża wada Co proponujecie?Czy warto w tym przypadku wybrać się po potrzebne artykuły np do sklepu motoryzacyjnego? P.S googlowałem wcześniej ale nie znalazłem nic ciekawego. Mile widziane fotki użytkowników mających takie lub podobne pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 10.12.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Kiedyś widziałem w TV gościu miał stół z zrobiony z dachu malucha . Może zamiast do sklepu wybierz się na szrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 10.12.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Pomieszczenie nie jest zbyt duże (3,5m x 2,5m ) jednak to chyba nie jest duża wada Co proponujecie? Dorosnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 10.12.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Jakoś ciężko mi sobie taki pokój wyobrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki1735 10.12.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Dorosnąć! Uważam się za osobę dorosłą nie lubię jednak konwencjonalnych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okopa3 10.01.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 też jestem fanem motoryzacji :] w pokoju mam stolik, który zrobiłem z felgi rajdowej (śruba centralna) z oponą, kawałka rury i tarczy hamulcowejniestety tylko takie zdjęcie mam:http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/417518_456786781021414_1881160181_n.jpg teraz robię większy stolik z silnika V8 pochodzącego z BMW, jak skończę i nie zapomnę to wrzucę tu foto pomysłów jest masa :] marzy mi się barek z odciętego przodu garbusa (bagażnik) ale to dopiero po wybudowaniu domuinspiracji możesz szukać na facebookowym profilu: CARNITURE - Car furniture - Autonábytek mój znajomy sprzedaje biurka - przód lamborghini (kiedyś robił repliki, zostały mu formy) też fajny pomysł, tyle że taki "mebelek" to wydatek prawie 20 000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 11.01.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 takie stylizowane "na coś" wnętrza mogę się znudzić, trzeba to wziąć pod uwagę, że gust nam się zmienia, ja tez lubię słuchać muzyki Jessie Ware ale wiem, że jakbym robiła to codziennie, po miesiącu mogłabym sobie strzelić w łeb albo chociaż zwrócić zjedzone niedawno śniadanie...jeśli chcesz dac cos w tym klimacie to oby to były elementy, których usunięcie lub zmiana na cos innego nie będzie mega kosztowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts