askiem 10.12.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Szykując się do remontu i czekając na fachowca, który ma mi pomóc przerobić szafę w sypialni zaczęłam się zastanawiać nad szafą w drugim pokoju. Na razie jest tam tylko duża wnęka. I problem...Boję się, że szafa na całą ścianę przytłoczy swoją wielkością pomieszczenie (które ma być w przyszłości pokoikiem dziecka).Bardzo proszę o podpowiedź, zdjęcia i inspiracje... Co i jak zrobić, żeby duża szafa miała tą "lekkość", ładnie wkomponowała się w pokój i nie przytłoczyła swoją wielkością?Pokój:http://imageshack.us/photo/my-images/831/pokjrodkowyszafa.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 26.12.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Zrób wnętrze z jakiekolwiek płyty meblowej. Do tego drzwi, lakierowany MDF w kolorze koloru ściany i szafa zniknie w ścianie. Nie przesuwna!!!!! Zrobi za duże podziały. Przeslij mi Swój mail to podeślę Ci zdjęcia.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts