DZIKU_7 09.01.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 ogólnie mam 1,5cm na pianę - góra i pod poszerzeniem. Nie będzie za mało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 09.01.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Bardzo dobra cyfra. Im mniej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.01.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 A ja uważam, ze z 1,5 cm to można pomarzyć o swobodzie montażu! 1,5 cm to optymalna wielkość dla górnego luzu, szczególnie przy większym oknie. Bardzo często samo nadproże ucieka, a jeśli ktoś zechce jeszcze trzymać jedną linię okien na ściane to może być tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 09.01.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witam 15 mm to dobry luzik o ile otwór jest idealnie wykonany i przygotowany ale czasami może być faktycznie, jak pisze finlandia mało komfortowy przy montażu - niedawno widziałem jak się chłopacy napocili bo u góry zostało 10-12mm a była roleta nadstawna ale ... dali radę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts