RD2011 12.02.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Danusiu ! Ja tu się u Ciebie rozpisuję - a Ty jakoś nie zaglądasz ? Dużo pracy chyba masz - coooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 12.02.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 cześć Danusie widzę Krokusiu że się pięknie wizualizujesz jeju jak ja się boję urządzania a i ogrodzenie się robić będzie - super super - nas proszono wręcz żeby w jesieni się nie grodzić (zabobony) i tylko słupki stoją. na wiosnę ruszamy z siatką bo i robić nam się już nie chciało więc się zgodziliśmy Kendra jeszcze piękniej to się wizualizuję w wyobraźni, obym tylko zbyt idealistycznie nie zwizualizowała mojego domku Urządzania się nie boję, uwielbiam przestawiać, zmieniać, planować...jedynie co mnie w tym przeraża to kasa na urządzanie Eeee tam zabobony ja koty czarne lubię więc gdybym działkę kupiła jesienią to od razu bym grodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 12.02.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Danusiu, jestem, jestem o wybaczenie upraszam ale mam nadzieję, że troszkę jestem wytłumaczona, jeśli już przeczytałaś priv Ja też na działce będę miała musowo żywopłot, chociaż nie ze wszystkich stron. Ale ma być zielono i już! Badania geotechniczne myślę, że są potrzebne a cena bardzo rozsądna Ja też mam zamiar zrobić ale nie teraz bo kaska na inne sprawy działkowe potrzebna Jak ja Ci Danusiu zazdroszczę, że Swój domek na żywo obejrzysz. Może wyszukasz dla mnie kogoś kto ma wybudowany Frankfurt :lol: Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 12.02.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Laski powiem Wam że nikt nie wierzy w zabobony , ale lepiej dmuchać We wrześniu kupiłam płotek drewniany , bo u mnie to jest pokręcona sytuacja ogrodzeniowa(jak zrobimy kiedy wieczorek zapoznawczy to zobaczycie) No i se grodze! jak to zobaczyli wszyscy i naskoczyli na mnie to dałam spokój-choć mnie odciągnąć od czego jest trudno jak się uprę No bo po co mieć wyrzuty jakby nie daj Bóg co? W marcu zacznę grodzić i będzie fajnie- w sumie płotek mniej zniszczony przez zimę A przestawiać uwielbiam - już planuję na dwóch ścianach w salonie kontakty na tv - opcja zimowa i letnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 12.02.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 A tak w ogóle to co jest z tym jesiennym grodzeniem? Bi ni hu, hu nie słyszałam o takim zabobonie Oświećcie mnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 12.02.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 E głupoty... niby że Kto na jesień grodzi wiosny nie dochodzi ... Mój tata nie ogrodził działki a też pomieszkał rok ...Ale może być że wiosną nie dochodzi wiesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 12.02.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 aaaa...coś w stylu w maju ślub, szykuj grób ja przed ślubem z moim, przyszłym wtedy jeszcze, mężem na przymiarki sukienki ślubnej chodziłam. Panie w salonie były w lekkim szoku Zaraz wrzucę do dziennika plan gabinetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 12.02.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Danusiu ! Jesteś Wielka !! A Ty już wiesz dlaczego !!:yes: Wiesz ,że ja też nic - a nic nie kapuję , co z tym ogrodzeniem ! W życiu nie słyszałam - proszę oświećcie mnie ! A spotkanie zapoznawcze Renatko - jest wielce wskazane ! Wymienimy doświadczenia i to nie tylko budowlane ! Prawda - Dziewczyny !! Danuś pytałam Pan który wybudował Okinawę zapłacił za działkę 40 tyś zł i do tego media 10 tyś zł. Wstępnie jesteśmy umówieni na wizytę w domku i bardzo się cieszę! Danuś Twój domek to ja pomyślałam , aby zapytać w pracowni , która sprzedaje ten projekt, czy ktoś tego domku już nie wybudował i gdzie. I wtedy znajdzie się kontakt z tym budującym - co - jak sądzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 12.02.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Moja kuzynka brała ślub w maju. Niestety nie mogłam pójść , i za to dziękuję do dziś. O 19 było po weselu. Jej ojciec dostał zawał. Zaś córka koleżanki też w maju brała ślub i wszystko szczęśliwie przeszło. Ja dziękuję. A że lubię dmuchać to dmucham Czekam na gabinet Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 12.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aha ! No to już jestem oświecona ! Hmmm , no różnie ze wszystkim bywa, ale dla spokoju sąsiadów, to i lepiej było Reniu nie grodzić ! Zaraz idę Danusiu popatrzeć do dziennika ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 12.02.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Wiesz co - Danusiu mnie się podobają wszystkie Twoje wizualki ! Pomysł z półkami do sufitu jest świetny ! Do tego fotel - to ja już chciałabym być w swoim domku i czytać , do tego filiżanka pysznej kawy, lampka czerwonego wina ! No co z tym lotkiem ! Przecież mamy wygrywać !!!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 12.02.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Danuś, uważaj bo mi sodówka uderzy 40 tys. za działkę...hmmm marzenie...gdybym ja tylko tyle zapłaciła to już zaczynała bym budowę W pracowni nic nie wskóram w poszukiwaniu kogoś kto wybudował mój domek, wiesz ochrona danych osobowych. Na spotkanie zapoznawcze jestem 3 razy na TAK :yes: Niech tylko wiosna przyjdzie! O własnie jest losowanie lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 13.02.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 przytulny gabinet sie zapowiada :)i widok na dęby... hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacyfist 13.02.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Cześć Krokusiu, Super wizualizacje możesz powiedzieć jakimi programami robisz? Widziałem w komentarzach że do kuchni to jakiś IKEA a czym robiłaś pozostałe. Żoneczka pewnie by się ucieszyła bo tak to słyszy tylko , ściany mury dach fundamenty a chciałaby mnie wciągnąć w tematy wykończeniowe. Kurcze dziki nawet masz, sarenki jeszcze by się przydały, nieźle U mnie to raczej nie będę miał co liczyć na atrakcje leśne ale cóż albo blisko przystanku komunikacji dobrej albo natury coś za coś. Czekam na dalsze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 13.02.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Dziewczyno jaka ty jesteś przygotowana. Wizualki pierwsza klasa, kuchnia robi wrażenie, gabinet nawet urządziłaś. Ja też lubię rzeczy tymczasowe, które wpisują się u mnie na stałe. Nie smutaś się pieskiem, moja psica też odeszła, zdążyła tylko tydzień pomieszkać w nowym domu, takie życie do bani będzie lepiej. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.02.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 W lotto znów pudło!! Muszą oszukiwać, bo to niemożliwe! Kendra dziękuję za słowa pochwały dla mojego gabinetu a dęby, dęby....sama zobaczysz Pacyfist sarenek też już kilka wyśledziłam i jednego szaraka A teraz prezent specjalnie dla Twojej żonki Plany kuchni robię TUTAJ . Trzeba się zarejestrować i do dzieła! A program do planowania wszystkich wnętrz ściągnęłam STĄD . Tylko nie myśl, że tym prezentem wykpisz się na Walentynki Dorannko cieszę się, że podoba Ci się moja kuchnia. Już chciałabym w niej siedzieć Z powodu braku możliwości robót około działkowych wymyślam wizualki Bo mnie normalnie roznosi, że jeszcze nie można nic na działce robić A piesia miałam cudnego, prawda? Czasem tylko jak popatrzę to mi trochę za nim tęskno, ale w zamian mam paskudę kocicę, tak, że jest ok Dziękuję wszystkim za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.02.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Krokusiu ja nie wiedziałam, że Ty taki talent do wizualek masz, zaraz lece program instalować i się dokształcać cud miód i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.02.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 nita to ja ten cud poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 13.02.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 dziś post, dziś nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacyfist 13.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Dziękuję Krokusiu za namiary na programy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts