RD2011 13.12.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Krokusiu dzięki Ci - cieszę się z zaproszenia - będę Cię odwiedzać i pisać !! A studnia kosztowała nas 4tyś zł za te 20m wg mego rozeznania ,to nie jest wysoka cena . Wiesz to są studniarze rzetelni ,robią tę robotę od paru lat, jak byś chciała namiary do negocjacji - ewentualnej ceny - to podam Ci telefon. Nasz domek jest koło Kluczborka . Ja też muszę w tym nowym podpiąć się do wodociągu, ale studnia właśnie do ogrodu jest nieoceniona, a potem do domowego użytku to super rozwiązanie, teraz jak jest awaria to w obecnym domu brak wody a inni mają wodę podłączoną ze swych studni - które mieli przed podłączeniem wodociągu i śmieją się , a ja wydzwaniam i poganiam by jak najszybciej usuwali awarię ! Tak, że teraz , pierwsze to kopanie studni i też podłączę - a co , i będę mieć spokój ! Krokusiu - dzięki za przepis na gołąbki ,zrobię je na święta ! Mam dużo grzybów suszonych- zebrane w naszych bliskich lasach, to jak znalazł do Twoich gołąbków - tym bardziej,że mam w domu weganów, ja sama też nie jadam mięsa i lubimy kaszę ! Dzięki ! Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.12.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Krokusiu gratuluję kawałka ziemi, teraz dopiero się zacznie.. pisz koniecznie, bo wszyscy ciekawi ja planuję zawalczyć u nas o gaz, muszę odkopać mapki i chyba zrobić jakiś projekt przyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.12.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Krokusiu, czy Ty wiesz ja ja dawno już do dzienników budowy nie zaglądałam??? Matko jedyna.. Czas wrócic do starych zwyczajów:) I ja spróbuje zdobyc troszkę grzybków i na wigilie zrobić Twoje gołąbki. Z budowlanymi pozdrowieniami;-) A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 14.12.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 nita83 dziękuję, że wpadłaś, bardzo to miłe, że podoba Ci się mój dziennik powodzenia w walce o gaz - kiedyś walczono o ogień ale cóż czy się zmieniają AgnesK zdecydowanie musisz wrócić do starych, dobrych przyzwyczajeń a gołąbki polecam bo fajne i takie wigilijne pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 14.12.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 A mnnie już się tam u ciebie podoba Miras cieszę się bardzo, że podobają Ci się moje włości ale sio stąd! sio! do komentarzy. Malka osobiście mi je założyła i jak Cię tu dorwie to nawet moje gołąbki nie pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.12.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Cześć Krokusiu sąsiadko Ślązaczko o jaki przytulny dziennik piękna działka - moje ideały. Skoro dawkujesz emocje to może napiszesz jaka miejscowość?? Przepis na gołąbki cudowny bo bez mięsa ( wegetarian zapraszam do tematu dla wegetarian ) Trzymaj się cieplutko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 14.12.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Witaj Sąsiadko miła bardzo mi miło, że podoba Ci się mój dziennik. Emocje postaram się nadal dawkować Miejscowość będzie zagadką - kto zgadnie zostanie w nagrodę zaproszony na pierwszego grilla Cieszę się, że przepis przypadł Ci do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.12.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Na pewno mi takie gołąbeczki posmakują - mniam... To strzelam że okolice południa Śląska - Bielsko, Żywiec i te sprawy ciepło czy zimno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.12.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 O ja głupia - już pamiętam - pod Katowicami to gdzie by tu.... hmm Wyry? Łaziska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 14.12.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 hehe....to już bardzo blisko jesteś z tym, że ja w mieście mam tę działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.12.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Mikołów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 14.12.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 ciiiii....wydałaś mnie ...chyba ocenzuruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.12.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 cenzuruj to na grilla gołąbki poproszę. dla męża również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 14.12.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 cenzuruj to na grilla gołąbki poproszę. dla męża również załatwione z daleka przyjedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.12.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Z Zabrza rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 14.12.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 -Chę? Jakieś gołąbki tu dają? No to i ja pozwoliłem sobie poczytać i udokumentować swoją bytność w celu nakręcającym do dalszej pracy nad dziennikiem. Łopatologicznie tłumaczę jak tworzyć odnośnik, tak by linka nie było widać. Używasz następującego ciągu znaków bez spacji. [ url = http://forum.muratordom.pl/showthread.php?210148-Pod-d%C4%99bami-dziennik-przed-budow%C4%85 ] Pod dębami dziennik przed budową- tu spacje można [ / url ] Mam nadzieję, że prosto to wyjaśniłem... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.12.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 14.12.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 carver o to, to! łopatologia to odpowiednia forma nauczania dla mnie widzisz jaka skuteczna? Dziękuję za odwiedziny.Wpadaj jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 14.12.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Jeeeach! fajosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 15.12.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Krokusia - aleee fajny ten Twój leń :D Dobra - ale jak już poleniuchujesz - to proszę o dalszy ciąg Twej historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts