RD2011 13.03.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Nooo ! Zaczęłam przygotowania do siewu , ustawiłam wszelakie "szklarenki ! doniczki i nie mam gdzie z tym się ruszyć , bo znowu woda i ten mróz ! Część ustawiłam w kuchni ale to za mało miejsca mam ! I wiesz , wchodzę sobie na projekt Okinawy i kombinuję ,\ a może - Danusiu Ty jakąś wizualkę zrób - to poprawi nam wszystkim humor - co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.03.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dla Ciebie wszystko Danusiu od jakiego pomieszczenia zacząć? I opisz jak mniej więcej wyobrażasz Sobie umeblowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 13.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Danusiu - tak na marginesie to znowu mój internet - dziad jeden - nie chce mi działać ! Jutro zaczynam ustalenia i będę zmieniać z pomarańczowych na kogoś lepszego ! Kurka wodna płacę 122 zł za internet 6 mega i rozmowy bez ograniczeń na kraje UE. I co z tego - więcej nie działa jak działa !! A wracając do wizualki to może poproszę salon - tak mi się marzy bez zagracenia ale meble takie jakby powiedzmy z Prowansji. Chcę je sobie sama białym woskiem rozbielić ! Podobają mi się proste meble - wiejskie , bo taki ma być domek! Wokół domku polska dzika róża , krzewy jagodowe, kolcowój i inne inszości, coby nalewki dobre wychodziły ! Bo wyjście z salonu będzie na taras i prosto do ogrodu ! A tu u mnie to jest takie polskie zagłębie meblowe - więc wybór mam duży mebli które sobie sama mogę wykończyć ! No widzisz - ale się rozpisałam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 13.03.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Danusiu - tak na marginesie to znowu mój internet - dziad jeden - nie chce mi działać ! Jutro zaczynam ustalenia i będę zmieniać z pomarańczowych na kogoś lepszego ! Kurka wodna płacę 122 zł za internet 6 mega i rozmowy bez ograniczeń na kraje UE. I co z tego - więcej nie działa jak działa !! A wracając do wizualki to może poproszę salon - tak mi się marzy bez zagracenia ale meble takie jakby powiedzmy z Prowansji. Chcę je sobie sama białym woskiem rozbielić ! Podobają mi się proste meble - wiejskie , bo taki ma być domek! Wokół domku polska dzika róża , krzewy jagodowe, kolcowój i inne inszości, coby nalewki dobre wychodziły ! Bo wyjście z salonu będzie na taras i prosto do ogrodu ! A tu u mnie to jest takie polskie zagłębie meblowe - więc wybór mam duży mebli które sobie sama mogę wykończyć ! No widzisz - ale się rozpisałam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 13.03.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No cuda ! Danusiu - udało się wysłać post ! A próbowałam z 10 razy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 13.03.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No Danusiu - nieźle mi się udało ! A dobrze ,że ten post nie ukazał się z 10 x a tylko 2 x ! No kurka wodna ! I Komórka mi też od wczoraj nie działa ! Chyba muszę iść spać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 13.03.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Danusiu - to dobrej nocki a ja jutro popracuję nad wnętrzem Twojej Okinawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 13.03.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No to Danusiu ja jeszcze dopiszę Ci o tej kaszy jaglanej ! Jest bardzo dobra i właśnie należy kaszę jeść bardzo często , czyli profilaktycznie , a nie tylko w czasie przeziębienia ! Jak mi już zbrzydnie taka z owocami różnymi suszonymi, to robię z niej normalne kotlety. I też na różne sposoby , a to z warzywami i cebulą duszoną na oleju. To znowu z suszonymi grzybami, a też i z pieczarkami ! Jest zasadowa , a to jest w tej kaszy najważniejsze! Bo to jest JEDYNA kasza zasadowa ! Spokojnej nocy Danusiu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.03.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 RD a może Ty byś dziennik założyła ?? Twojej Okinawy ?? no działąj dziołszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 14.03.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Kendrusia ! Już myślałam o tym ! Ale założenie dziennika - to u mnie idzie, jak tegoroczna wiosna ! Jak już zacznę takie większe przygotowania to wtedy z pewnością założę dziennik - choćby taki " przed " budowlany ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 14.03.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 juz się wymiguj wiosna ma być w następnym tygodniu to dziennik może też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 15.03.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 juz się wymiguj wiosna ma być w następnym tygodniu to dziennik może też ? Dobrze godosz Kendra Danusiu mam problem bo przy Twojej Okinawie nie można długości ścian pomierzyć i będzie problem z projektowaniem wnętrz. Znasz może wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 15.03.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 No nie znam Danusiu ! Znaczy się , powierzchnię ma 27 m2 i jest w prawie że w kwadracie! Jeśli głupstwa piszę ,to kurka wodna , przepraszam, ale widzisz , chodziłam po salonie i pokojach i tylko wiem ,że są bardzo ustawne - czyli kwadrat - a nie jakieś wąskie a długie ! Dobra - Danusiu - nic to - jak już kupię projekt , to wtedy poproszę Cię ! Najważniejsze , że potrafisz i mi pomożesz , i z tego się cieszę ! A z dziennikiem - to pogadamy - dobra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 15.03.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Danusiu, to zrobię pokój w kwadracie żeby miał mniej więcej 27 m2 Zawsze to będzie jakiś pogląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 15.03.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Fajnie ! W tym salonie - pokoju dziennym okno na taras chcę mieć szerokie na 2,5 - 2,70 m , tak sobie myślę. A piec kozę - kominek , na ścianie sąsiedniego pokoju , a nie tak jak jest w projekcie przy kuchni. Danuś dzięki ! Dzisiejsza jazda dała mi w kość , idę spać ! Spokojnej nocy Danusiu ! Do jutra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 21.03.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Ja zwariuję przez tą pogodę :bash: Pan od równania działki gotowy do akcji, miły pan od robienia ogrodzenia gotów przyjechać w każdej chwili, domek ogrodowy gotowy, roślinki zaczynają listki puszczać....tylko pogoda wszystkie plany mi popsuła :mad: Chyba strzelę focha Tym na Górze p.s. wiadomość dla Danusi projekt salonu Okinawy w trakcie, tylko ciągle mi nie pasuje bo ten program ma jednak spore ograniczenia co do wybory wyposażenia i mebli, najgorzej zrobić sensownie salon Edytowane 21 Marca 2013 przez Krokusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacyfist 24.03.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 No Krokusiu, gratuluję warunków z wodociągów, super. Fajny będziesz mieć ten domek narzędziowy, też taki chcem Pozdrowienia i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 24.03.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Hej ! Danusiu o wizualki proszę Cie ,jak coś nie tego , to na razie spoko , nim przyjdzie do ustawiania , to znajdziesz jeszcze jakiś inny program i wtedy będziesz robić wspaniałe wnętrza i będzie super ! A o zimie , to już lepiej nic nie piszę , może pójdzie na biegun północny - tam jej miejsce ! Pozdrawiam wiosennie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 25.03.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 (edytowane) Skorzystam z gościnności Krokusi i obu Wam Danusiom składam serdecznie zyczenia radosnych, pięknych i kolorowych Świąt!! Cudownej rodzinnej atmosfery, smacznego jajka i mokrego Dyngusa i uważajcie bo w poniedziałek mamy też 1 kwietnia i Krokusie Edytowane 28 Marca 2013 przez Kendra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 27.03.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Danusiu ! Składam Ci życzenia , zdrowych , miłych Świąt Wielkiej Nocy ! I słońca , słońca , by praca na działce ładnie ruszyła do przodu !! I Spełniania - tak jak Sobie życzysz - wszelkich planów budowlanych i tych , nie budowlanych , a skutecznie i z radością ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts