Edyta M 29.03.2013 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img838.imageshack.us/img838/338/wielkanoc2013.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 29.03.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Dziękuję wszystkim za życzenia i moim szanownym Czytelnikom również życzę spokojnych, wesołych i pogodnych Świąt http://i1.fmix.pl/fmi2129/8bc083f9001810425155c7b9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.03.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Krokusiu życzę Ci serdecznie duzo zdrowia na Święta i żebys zawsze tryskała optymizmem tak jak dotychczas Spokojnych radosnych rodzinnych Świąt Wielkanocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 30.03.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Krokusiu Zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 30.03.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://www.astrojawil.pl/foto5/wielkanoc_07.jpg Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,bogaty zajączek uśmiechem czaruje.Mały kurczaczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia, życzy dusiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacyfist 30.03.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Krokusiu życzymy Ci z żoną spokojnych i rodzinnych Świąt a po świętach na budowę Wszystkiego najlepszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.03.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://m3.fmix.pl/fmm2211/c74d89ce00032e9251575d78/zdjecie.jpgJaj przepięknie malowanych,Świąt wesołych, roześmianych,W poniedziałek kubeł wody,Szczęścia, zdrowia oraz zgodyŻyczy cała dzielna piątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.03.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 a żeby było troszkę weselej, to dorzucam jeszcze jedną świąteczną kartkę.http://m3.fmix.pl/fmm1334/3a450c58001b62e851575d7e/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 02.04.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Oj Krokusiu!! Kawalera nowego masz na działce i nie mów ze Twój mąż się na niego zgodził a ps. domek na narzędzia "przyszedl" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 02.04.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Moi Drodzy. Bardzo Was proszę zajrzyjcie na nowo powstający blog dzielnej, niepełnosprawnej dziewczyny. Znalazła się w bardzo trudnym dla niej okresie życia. Właśnie straciła tatę. Potrzebuje każdego, dobrego słowa. Tutaj jest BLOG OLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 02.04.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Kendra nie uwierzysz ale M. własnoręcznie wraz ze mną tego kawalera sprowadził na działkę Domek narzędziowy czeka na ogrodzenie działki żeby na niej stanąć, ogrodzenie czeka na wyrównanie działki glebogryzarką i walcem aby się postawić, a glebogryzarka i walec czekają na wiosnę aby można było na działkę wjechać :bash: Zabierzcie już tę zimę!!!!! :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.04.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 jak zima zniknie to i kawalera stracisz ( no szalony ten Twój mąż ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 03.04.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Witaj Krokusiu.To ja też się przywitam i będę kibicować. Bardzo podoba mi się Twój plan zagospodarowania działki. Czy nie myślałaś, żeby warzywnik zamiast rabatek zrobić np w skrzyniach? Fajną masz kicię? Czy to maine coon? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.04.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Kendruś to ja już wolę kawalera stracić na rzecz wiosny Bo jak tak dalej będzie to kiedy tego gryla wyprawimy? Witaj Drimeth w moich skromnych progach Kibiców nigdy za dość Fajnie, że moja wizja działki przypadła Ci do gustu. Zobaczymy jak wyjdzie w realu. Na razie już nie mam miejsca na parapetach w mieszkaniu na rozsadę O skrzyniach na rabatkach nie myślałam powiem szczerze. Zastanawiałam się natomiast aby rabatki odzielić np. cegłą z rozbiórki albo takimi wiklinowymi, niskimi płotkami. Bo warzywnik mam zamiar podzielić na kwadratowe sektory. Oczywiście plan już uległ lekkiej modyfikacji Muszę się tylko zebrać, ładnie go narysować i tu wrzucić. Moja kota to coś pomiedzy maine coonem a norweskim leśnym, bardziej w kierunku leśnego jak stwierdziła pani wet czysto rasowy to on nie jest ale za to straszna cholera! Wszyscy się go boją Właściwie robi za psa bo warczy i gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 04.04.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Bardzo mi się podobają warzywka w skrzyniach. Masz wrażenie uporządkowanej przestrzeni. Wstępnie w planie mam coś takiego, jednak u mnie na działce mało miejsca i nie wiem, czy uda się to wcisnąć. Co do kota to trafił Ci się osobnik obronny Dobrze możesz się czuć bezpiecznie Moja kota jest uosobieniem spokoju. Wszystkich kocha, do wszystkich się mizia. Tylko jest bardzo wygadana. Jak jestem w domu to całymi dniami do mnie zagaduje. Pyszczek jej się nie zamyka Oczywiście najgłośnie krzyczy, gdy szykujemy dla niej jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 05.04.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Drimeth a pokaż no Swoją działkę I domek jaki będziesz budować. Założysz dziennik budowy? Fajnie, że masz kota miziaka. Moja kota jest miziasta inaczej ale i tak cholerę lubimy Może powinnam jej sprawić kocie towarzystwo to wyluzuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 05.04.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 No to wywołujemy wiosnę http://i3.fmix.pl/fmi1414/e52ce70f001edf09515f0a7b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 06.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Danusiu ! ale piękny wiosenno - letni obrazek ! Patrzę sobie i patrzę i weselej na duszy się robi ! Na Twego gościa z działki nawet nie patrzę ! Niech spływa do rzeczki jakiejś ! Jak dobrze,że Jesteście na forum ! Danusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 06.04.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Danusiu! To jeszcze jeden obrazek, ze specjalną dedykacją dla Ciebie http://i1.fmix.pl/fmi282/9acba425000fe667516089c9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 07.04.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Jaki piękny widok - Danusiu - wielkie dzięki !! Wiesz o tym , że to moje marzenie, mieć wkoło nowego domu, właśnie tę dziką polską różę ! A marzenia się spełniają !! Więc , życzę spełnienia życzeń wszelakich !! dla Ciebie , sobie i Wszystkim odwiedzającym Twój dziennik !! Zacznie się wiosna i zaczną się spełniać wszystkie nasze MARZENIA ! A co - tak ma się dziać - bo tak chcemy !! Danusiu ! dziś od rana świeci słońce , więc i z optymizmem patrzy się na ten nasz Świat ! To nic,że jeszcze pół metra śniegu leży, ale słoneczko jest ,to i zaraz raźniej ! Niech powoli topi śnieg , bez podtapiania naszych domów i będzie dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts