bury_kocur 19.12.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Krokusia, zobaczyłam zdjęcie o wschodzie słońca i dech mi zaparło Pięknie tam u Was pod dębami A z aktem notarialnym to już trzeba było poczekać jeden dzień dłużej, datę zakupu działki zapamietalibyście do końca życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 19.12.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Krokusia, zobaczyłam zdjęcie o wschodzie słońca i dech mi zaparło Pięknie tam u Was pod dębami A z aktem notarialnym to już trzeba było poczekać jeden dzień dłużej, datę zakupu działki zapamietalibyście do końca życia Kocurku jak najbardziej 12.12.2012 byłby świetną datą na zakup działki ale tylko 11-tego mogłam wraz z mężem udać się do notariusza - wiadomo jak to czasem z pracą bywa. A gdybym miała jeszcze dłużej na podpisanie aktu notarialnego czekać to normalnie bym sfiksowała Do samego końca nie byłam pewna czy transakcja dojdzie do skutku i szczerze to byłam już wyczerpana psychicznie pewnymi pojawiającymi się trudnościami, o których nie chcę tu pisać. Ale byłam już bliska żeby to w p...u rzucić i dać sobie spokój z tą działką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 19.12.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Krokusiu to nic ,że z budowa jeszcze trzeba czekać ! Ale jeśli zastanawiacie się nad jakimś projektem domu, to pochwal się ! Zawsze warto coś przedyskutować - omówić. I niezmiennie czekam na dalszy ciąg twego dziennika ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 19.12.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ale jednak jeszcze dopiszę ! Widoki macie cudowne - czy to jesień - czy zima - pięknie jest ! A i dobrze ,że droga wydzielona i dojazd dobry jest - to jest bardzo ważne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 20.12.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Krokusiu to nic ,że z budowa jeszcze trzeba czekać ! Ale jeśli zastanawiacie się nad jakimś projektem domu, to pochwal się ! Zawsze warto coś przedyskutować - omówić. I niezmiennie czekam na dalszy ciąg twego dziennika ! pochwalę się na pewno moja wierna Czytelniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 20.12.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 hej Krokusia!! jaka piękna działka - oglądam oglądam oj będzie to Wasz cudny zakątek czego z całego serca życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 20.12.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Krokusiu ! Będę czekać na Wasz projekt - no i tak w ogóle - wiesz ! Ja mimo ,że jeszcze daleko to wkleję i swój już wybrany domeczek ! Tak myślę - że to ten ostatecznie bedzie ! Krokusiu ! więc do zobaczenia i jasne na cd. Twego dziennika ! Bardzo lubię u Ciebie bywać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 20.12.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 piękny domek taki przytulny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 20.12.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 dziękuję Kendra , to miłe dzielić się z innymi swoja radością...nie ukrywam, że pękam z dumy, że działka się podoba RD-nko już się doczekałaś chętnie zobaczę domek, który wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 20.12.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 pękaj pękaj - jest z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 20.12.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Krokusiu ! Piękny dom - po prostu piękny !! Bardzo , bardzo mi się podoba ! Wiesz jak on wspaniale wkomponuje się w twoje dęby ! W Twoja działkę !:yes: Mój wybrany domek to zaraz wkleję link http://www.slonecznedomy.pl/pl/Projekty-domow/Okinawa no udało się ! Mój komp coś mi odmawia posłuszeństwa:mad: No i..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 20.12.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Kendo, RD-nko cieszę się, że mój skromny domek Wam się podoba RD-nko gusta mamy właściwie identyczne w Twoim domku też mogłabym zamieszkać Będzie śliczny. I powierzchnia prawie taka sama. Chyba powinnaś też dziennik założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 20.12.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Wiesz Krokusiu - Twój domek bez garażu - prawie taki jak mój ! A gusta mamy właściwie identyczne ! proszę podaj dokładne namiary na niego - chcę zobaczyć jaki ma rozkład pomieszczeń - dobrze ? Jak w święta będą młodzi to mi pomogą założyć dziennik i nauczę się wklejać zdjęcia ! Krokusiu ! Spokojnej nocy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 20.12.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Proszę bardzo http://projekty.lipinscy.pl/Frankfurt_II/ ja będę chciała jeszcze zrobić w salonie schody na strych i zrobić tam pokój gościnny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 20.12.2012 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Muszę przetestować te gołąbki!Działka piękna -te brzozy to już totalny odlot i moje marzenie:). Wjazd od północy faktycznie super- u nas od południa i same problemy. Pocieszam się, że działka w lesie to jakby nie było mega jasna nie będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 21.12.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Krokusiu ! Tak pooglądałam Twój projekt - tak jak mówiłam bardzo podoba mi się, dlatego ,że jest prosty funkcjonalny a przy tym elegancki ! Ma wszystko w swym rozkładzie ,to co powinno w domku być . Masz większy wiatrołap od Okinawy,osobne wc z kabiną prysznicową, 2 pokoje, w moim są trzy pokoje z tym ,że jeden jest malutki. Salon i kuchnię masz większą . Ja planuję ogrzewanie podłogowe elektryczne i piecyk kozę. A w kuchni chcę mieć, mały piec kuchenny z kafli. Mam w obecnym domu i nie wyobrażam sobie , by w nowym go nie było ! Gotowanie potraw na takim piecu to dla mnie sama radość i alternatywa na to, gdy brakuje energii elektrycznej! A u nas zimą bardzo często tak się dzieje. Goście którzy odwiedzają nas , najczęściej siedzą właśnie w kuchni i gapia się na piec i czekają na potrawy ugotowane na tym właśnie piecu. Choć obok mam amikę ceramiczną , to i tak najczęściej gotuję na kuchni kaflowej ! Pozdrawiam Cie Krokusiu Spadam robić przygotowania świąteczne:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 21.12.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Krokusiu życzę Wam Wesołych Świąt!! Spełnienia marzeń i udanego budowania! Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 22.12.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Krokusiu ! Składam Wam życzenia radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności , sukcesów i spełnienia marzeń w Nowym 2013 Roku Danusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 23.12.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Spokoju, rodzinnego ciepła, zrozumienia i miłościprzy wigilijnym stolea w Nowym Roku realizacji marzenia o nowym domużyczy bury_kocur z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.12.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Krokusiu, zdrowych i spokojnych Świąt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts