Buczole 11.12.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Mam zapchany wymiennik - centrala Bartosza.Silnik nie jest w stanie przeciągnąć powietrza przezwymiennik (odłączone kanały), sam silnik działa OK.Rekuperator nie jest zamarznięty - mam GWC.Czy ktoś przerabiał taki przypadek ? Filtry wymieniane regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 11.12.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Może czerpnię masz zapchaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buczole 11.12.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Sprawdzałem przy odłączonych kanałach. Problem jest ze stronąwyciągającą powietrze z budynku.Centrala pracuje od 2007 roku.Może ktoś z Was próbował myć taki wymiennik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_l 12.12.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 A są tam jakieś filtry ? Może wystarczy filtry wymienić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts