rudy_stp 11.12.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Uparcie szukam odpowiedzi na pytanie jak szybko uzyskam efekt "ciepłej podłogi" jeżeli zamontuję matę w warstwie kleju do płytek (oczywiście mówimy o jakimś porządnym produkcie o słusznej mocy). Czy ktoś ma może tak zrobione i mógłby się wypowiedzieć jak szybko to następuje (zamierzam podłączyć matę do włącznika oświetlenia i grzać nią tylko wtedy kiedy ktoś korzysta z łazienki ale nie wiem czy nagrzeje się ona dostatecznie szybko)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudy_stp 15.12.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Może ktoś jeszcze wypowie się na temat szybkości nagrzewania podłogi (w poniedziałek muszę podjąć ostateczną decyzję czy mata grzejna ma sens:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 15.12.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Nie ma szans na taki efekt. U mnie po dwóch godzinach dopiero coś grzeje ( tzn czuć że podłoga staje się ciepła ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudy_stp 15.12.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Nie ma szans na taki efekt. U mnie po dwóch godzinach dopiero coś grzeje ( tzn czuć że podłoga staje się ciepła ) . Jakie masz ogrzewanie? Jeśli matę grzejną to mógłbyś podać jakiej mocy i w jakiej warstwie jest puszczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts