pastorek23 12.12.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Witam. Szukam kogoś kto mi pomoże uruchomić alarm firmy CROW. Niestety firma co mi to sprzedała ulotniła się i zostałem ze sprzętem. Problem mam taki że na tą chwile podłączem płytę z czujkami i panelem i niestety nie wiem dlaczego zegar w ogóle nie odlicza czasu. Stoi cały czas. Ustawiałem wszystko z klawiatury panela bo nie mam programu ani kabla. PS. Może jest tu ktoś z okolicy Ostrowa Wlkp. co by mi w tym pomógł lub odpłatnie to uruchomił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 12.12.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Zajrzyj tu:http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1410605.html Zwykle, jak zawiodą wszystkie znane nam sposoby uruchomienia urządzenia należy wykonać RTFM.Niektóre centrale nie startują z samego akumulatora... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pastorek23 12.12.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Robiłem wszystko według instrukcji i niestety nic ... nadal szukam kogoś pomocnego w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.12.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Albo robisz błąd albo masz uwaloną płytę centrali.W instrukcji powinien być rysunek połączeń podstawowych/testowych Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pastorek23 14.12.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dzis temat sie wyjaśnił otóż uszkodzona była płyta. Teraz juz wszystko dZiala jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.12.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 No, to tylko się cieszyć. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts