turalyon 12.12.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Witam. Ile płaciliście za pkt hydrauliczny? U mnie znajomy zaproponował cene 80zł - ale liczy że np ciepła woda, zimna i odpływ to 3 pkt. Czyli za kran np 240zł. Za grzejnik też około 240zł. Rurki ukryte w scianie i puszczone podłogą. Dużo to czy nie? Nie mogę nigdzie znaleźć aktualnych cen, ale jak widziałem wątki sprzed 2 lat to tam ceny były o połowę niższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 15.12.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Witam. Ile płaciliście za pkt hydrauliczny? U mnie znajomy zaproponował cene 80zł - ale liczy że np ciepła woda, zimna i odpływ to 3 pkt. Czyli za kran np 240zł. Za grzejnik też około 240zł. Rurki ukryte w scianie i puszczone podłogą. Dużo to czy nie? Nie mogę nigdzie znaleźć aktualnych cen, ale jak widziałem wątki sprzed 2 lat to tam ceny były o połowę niższe Zmien znajomego;-) A na powaznie, hydraulika to nie tylko cena pkt. ale tez kotlownia, przylacz bialy montaz.Wiec poprps o kompleksowa wycene. Jak za sam pkt wydaje sie sporo ale dla pewnosci zapytaj w swojej grupie budujacej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts