zone 14.04.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Macie jakieś sugestie, doświadczenia z firmami wykonującymi szafy wnękowe, garderoby? Która warta polecenia (Indeco, Komandor, Senator...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 15.04.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Ja mam Indeco i jest ok. Do nowego domu wybiore pewnie cos bardziej wyszukanego, ale do garderob na pewno wnetrze Indeco, bo jakosc jest ok, a cena nie kosmiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek K. 15.04.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Ja mam dwie szafy Komandora i powiem, że montaż był strasznie G...Y. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK 15.04.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 zone a moze po prostu na zamowienie? zaloze sie, ze koszty zupelnie inne a jakosc moze byc dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 01.05.2004 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 zone a moze po prostu na zamowienie? zaloze sie, ze koszty zupelnie inne a jakosc moze byc dobra chyba masz rację.... dzięki Wam za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 14.05.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Wnętrza szaf i garderób najtaniej jest zrobić samemu, zamówić tylko drzwi.Ja w swoim mieszkaniu miałam dzwi Stanley byly OK.Teraz też tak zrobię.Firma tak naprawdę nie gra roli,ważne żeby mechanizm przesuwowy był mocny i solidne szyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Keer 16.05.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2004 Wahałam się, wahałam i w końcu powstała szafa (rozważania o drzwiach do szafy w wątku: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=18082 ) Made by CeDePe (centrum drzwi przesuwnych?) A dlaczego oni? a) do nich dodzwoniłam się i umowiłam testowe spotkanie - jako do pierwszych z listy firm b) przyszedl bardzo fajny doradca - sesnowny, rzeczowy, z dobrymi pomysłami. Nie wiedziałam do końca czego chce a wyszło całkiem fajne szafidło c) gdy poszlismy oglądać salon (żebym mogla dograc w głowie szczegóły projektu) trafilismy przypadkiem za ladą na tego samego doradcę i to już przypieczętowało sparwę - pokazał jeszcze poszczególne rozwiązania na przykładach w salonie - podoradzał, poodradzał d) szybciutki i czyściutki montaż e) sensowna cena f) kilka zbiegów okoliczności na ich korzyść i dobra opinia w okolicy i już... Aż szkoda, ze czekałam 2-3 lata z decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 23.05.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 My mamy szafę firmy Stanley. Jest super. Drzwi można przesuwać jednym palcem. Kupiliśmy też szafe gotową - jednej z wiodocych polskich firm . Codziennie rano przeklinamy ten moment, gdy zdecydowaliśmy się na zakup szafy gotowej. Trzeba dobrze się nasilić, żeby dwoma rękami przesunąć drzwi. jak będziemy się wyprowadzać, to z pewnością tą szafę zostawimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts