Spawos 13.12.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 witam 1 czy zalac zwykla woda z kranu czy moze zdemineralizowana a mam mozliwosc jeszcze miec wode zdejonizowana calkowicie ze nie ma w niej poporstu nic a chodzi aby nie zakamienila sie instalacja wiem ze tej wody jest malo ale zawsze cos sie osadzi , czy lac zwykla i nie kombinowac ?? 2 Grzejniki purmo kupowac czy sa jakies lepsze tansze czy lepszej budowy nie wiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 13.12.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Jeśli koszt to nie problem to oczywiście zdemineralizowana będzie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 13.12.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 witam 1 czy zalac zwykla woda z kranu czy moze zdemineralizowana a mam mozliwosc jeszcze miec wode zdejonizowana calkowicie ze nie ma w niej poporstu nic a chodzi aby nie zakamienila sie instalacja wiem ze tej wody jest malo ale zawsze cos sie osadzi , czy lac zwykla i nie kombinowac ?? 2 Grzejniki purmo kupowac czy sa jakies lepsze tansze czy lepszej budowy nie wiem ?? Lej wodę spełniającą normę . Bardziej istotne jest z czego zrobisz instalację Woda zdemineralizowana jest agresywna i powoduję korozję Grzejniki purmo całkiem dobre ja wole Kermi ,de Longi , Ale to zawsze loteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 13.12.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) instalacja bedzie z alupexa wavina i grzejniki radsona albo purmo piec Junkers , to mozna dac wode zdejonizowana ktora jest praktycznie jałowa bo nie ma w sobie nic ? Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Spawos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 15.12.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Deszczówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts