sylvia1 09.02.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 gosikk a mam pytanie okna 150x150 zmieściły sie bez problemu jaka macie scianke kolankową? standardowe 68 czy wiekszą ? podwyższaliście parter o jeden bloczek? bo mąz sie nad tym zastanawia... my bysmy chcieli ceramike + 15 cm ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 10.02.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 sylvia1 ścianki kolankowej więcej jak 68 nie podnosiliśmy i okna są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.02.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ok za godzinke projekt bede miała w rączkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.02.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 projekt w adaptacji jutro ogladamy pierwsze rysunki. pani architekt odradziła zmiany shcodów na takie ze spocznikiem bo trzebaby było je wydłuzyc a tam wejście do kuchni. poza tym wg jej szkicu daszek nad tarasem to jakis dziwny jest wydrukowałam dzis zdjęcie waszych daszków i zobaczymy co powie na to... dodatkowe zmiany poza tymi o których mówiłam to okno dachowe doświetlające schody zmiejszenie okna w kcuni tak by kuchenka zmieściła sie na tej samej ściance co okno i dołożenie drugie okna w kuchni (okno na wjazd) powiekszenie okien na poddaszu połączenie łazienek wiatrołap przesunienie scianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 24.02.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 sylvia1 a nie lepiej ,żeby doświetlić schody dać okno powyżej spoczniku ja tak ma i jest ok pomijając ze okno dachowe jest droższe jak chcesz to moge wysłać zdjęcie na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.02.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 pewnie lepiej ale gdzie te okno dac jak sa zabiegowe a nie ze spocznikiem? nasza pani architekt twierdzi ze zmienic na takie ze spocznikiem mozna ale to trzeba którąś cześć schodów przedłużyc coby sie zmiescic.. a my nie chcemy całkiem otwierać kuchni na salon i wejście ma zostac tak jak jest chętnie poprosze zdjecia na maila i jak masz zmieniane schody to rzut schodków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.02.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 dzięki juz wiem skad myślałam ze wy wszyscy podnosiliście ścaianki kolankowe bo u mnie w wersji bez garazu dach jest oparty na stropie (tzn murłata na stropie jest bezposrednio) uff dobrze ze to wyłapalismy... i teraz tez bede miała ścianke kolankową.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 25.02.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Witam nasza pani architekt twierdzi ze zmienic na takie ze spocznikiem mozna ale to trzeba którąś cześć schodów przedłużyc coby sie zmiescic.. a my nie chcemy całkiem otwierać kuchni na salon i wejście ma zostac tak jak jest A możecie obrócić schody? Niech się zaczynaja na ścianie salon/wiatrołap. Moga wtedy być na dole dłuższe i mozliwe że zmieścicie spocznik. A i proponuje zrobić krótsze na górze, bo orginalnie wchodzą na pół korytarza i w nocy po jednym głębszym można expresem wylądować na dole . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.02.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 u nas pani architekt przedłużyła scianke od łazienki wiec nie ma problemu z wejsciem na schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 27.02.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 ja mam odwrócone schody, ze wzgledu na piwnicę. ale nie mam spoczników. te które wyszły sa bardzo dobre, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.02.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 shago dzięki.. a mogłabym prosic jakies zdjątka z waszych słoneczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 27.02.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 jak porobię to wkleję, czasu mało poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 01.03.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ja tez mam jak sie okazuje odwrócone sylvia1 wysłałam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.03.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Gosia dziekuje za zdjęcia ale kurcze patrząc na prawo od schodów to tam co jest wiatrołap (jakiś duzy sie wydaje), czy cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 02.03.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Sylwia ja mam projekt w odbiciu lustrzanym i tam po prawej jest kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.03.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 tak myślałam bo mi nijak nie pasowało... i wychodziło ze wiatrołap powiekszyłas kosztem pom. gosp a potem wpadłam na pomysł, ze pewnie masz odbicie lustrzane jakoś ta pogoda źle na mnie wpływa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 13.03.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Hej, Słoneczka !!! Zastanawiamy sie z mężem nad Słoneczkiem i z dużym zainteresowaniem czytamy Wasze uwagi. Czy można by któreś z Waszych Słoneczek (najlepiej w okolicach Warszawy) obejrzeć? Myślę, że pomogłoby mi to podjąć ostateczną decyzję co do zakupu tego projektu. Urzeczywistniłoby to moje wyobrażenie przestrzenne dotyczące Słoneczka, bo jakoś trudno mi sobie wyobrazić niektóre elementy projektu w realu!!! A decyzja dotyczaca projektu to jednak poważna decyzja i jakoś trudno mi się tak ''w ciemno'' zdecydować. ) Chociaż pewnie nie ja pierwsza mam taki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 15.03.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Ja mam 'SŁONECZKO"ale troche daleko bo w Szczecinie . Mam pytanie do osób które już wybudowały odnośnie ogrzewania jak macie podłogówkę to co ile macie rozłozone rury, bo u mnie kierownik z instalatorem mają inne zdanie na ten temat ,a ja już nie wiem komu wierzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 17.03.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 moje jest 120 km od warszawy, co do projektu to jest duzo miejsca w środku, zupełnie niewidocznego z zewnątrz. to jest chyba zaskoczenie dla każdego kto wejdzie do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.03.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 shago e 120.. a w która strone mozna Cie odwiedzić? ( ale sie bezczelnie wpraszam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts