cezar2119 13.12.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witam , szukam firm specjalizujących sie w ocieplaniu dachów z Kujawsko-Pomorskeigo . Mam do ocieplenie dach w nowym domku i chcialbym ekipe z polecenia co wykonają prace sumiennie. Czym ocieple to jeszczed temat otwarty , moze pianką , moze wełną , chciałbym znaleść kogos kto wykoną ten etap budowy bez poprawek :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 13.12.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Kiedy chcesz ocieplać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam Nowacki 13.12.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Jarek Sołtysiak 695-020-723 (Aleksandrów Kujawski) - głównie wdmuchuje celulozę ale może będzie w stanie zaproponować też inne rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezar2119 15.12.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Kiedy chcesz ocieplać? wszystko w zaleznosci kiedy znajde odpowiednia ekipe , chcialbym uwinac sie z tematem do wiosny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blackizcool 22.02.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 cześć,a ja szukam na początek dobrego kierownika budowy / inspektora nadzoru. Zależy mi na kimś rzetelnym, który przypilnuje budowę i będzie chronił moje interesy a nie był tylko figurantem do podpisania papierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andala 09.01.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Witajcie! Ja ostrzegam przed firmą Majasz w której pracuje pan Jacek Szumiło z Bydgoszczy (działali też w Toruniu). Pan Szumiło wziął od nas kilknaście tysięcy zaliczki na zakup okien (trójwarstwowe) i zaliczki ani okien nie zobaczyliśmy do dziś (ponad rok czasu). Sprawa jest u komornika, ale wygląda beznadziejnie, bo Pan Szumiło wykazuje sporą zaradność życiową i wszystko jest na żonę. Ten człowiek ma tytuł mistrza montażu, przez co łatwiej mu było nas nabrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts