MichalKa 13.12.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witam, Jaki byście polecili piec gazowy, wiszący TURBO (około 24kW) - poziome wyjście do spalin. Dom jednorodzinny 100 m2, starego budownicta. Rozglądałem się za markami Viessmannem, Termetem, Vaillant ale ciężko znaleźć w opisie TURBO. Jestem pod ścianą, bo piec od wczoraj nie działa a na dworze minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamuss 13.12.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Junkers - ale tylko dlatego, że każdy chwali swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichalKa 16.12.2012 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Dzięki, wybrałem Junkersa - serwis mam blisko ps. od piątku już śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamuss 16.12.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Oooo, to super U mnie też śmiga już dłuższy czas, serwisanta też mam 1-sza klasa. Nie mam żadnych problemów, odpukać, jak dotąd. No to pozdrawiam i życzę 10 lat spokoju Nigdy tanie (jedyna wada Junkersa to cena) nie będzie dobre - ja przynajmniej nie słyszałem o czymś takim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts