kamyk68 03.05.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Generalnie to oni maja w glebokim powazaniu moja opinie i problem.ja wysylalem pisma do nich oni do mnie .to tak jakbym walil glowa w mur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jonizator 01.10.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 I na tym koniec ?? Zapłaciłeś za lodówkę z jonizacją,po to by serwisant ją odłączył ?? Odświeżam, bo też mam ten problem. Objawy identyczne (jak przeczytałem, byłem pewien, ze chodzi o ten sam zapaszek): niby metal, niby plastik i oczywiście zasmrodził całe jedzenie. Zachowania autora wątku też nie rozumiem: płacisz za lodówkę z jonizacją, a naprawa ma polegać na wyłączeniu jonizacji?? Rozumiem, że to - niestety - z rezygnacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semafori 04.09.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Moim zdaniem podlega to serwisowi taka sytuacja nie może mieć miejsca, jedzenie ma mieć zapach jedzenia. Jeżeli serwisant będzie miał jakieś wątpliwości to daj mu spróbować sałatki z górnej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.09.2014 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Zachowania autora wątku też nie rozumiem: płacisz za lodówkę z jonizacją, a naprawa ma polegać na wyłączeniu jonizacji?? Rozumiem, że to - niestety - z rezygnacji! Normalnie już czekam z niecierpliwością jak rozwiążesz problem :yes:i oczywiście życzę powodzenia. Życie bez jonizacji bezcenne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek118 30.11.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Dobrze że znalazłem ten wątek. Bylem bliski zakupu lodówki Beko, ale się wyleczyłem. Trzeba szukać czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makaroniarze 08.12.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 my też mamy opcje jonizacji, dziwnie pachniało tylko na początku i jakoś się potem uspokoiło, ale profilaktycznie też trzymamy kawę w lodówce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek118 08.12.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 my też mamy opcje jonizacji, dziwnie pachniało tylko na początku i jakoś się potem uspokoiło, ale profilaktycznie też trzymamy kawę w lodówce.... Też e Beko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia_t 09.12.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 A próbowaliście umyć lodówkę wodą z octem, a potem włożyć miseczkę z sodą oczyszczoną, która pochłania zapachy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CracoviaKS 11.12.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Nie wierzę w ten bełkot o beko Każda lodówka zafajdana będzie śmierdzieć i poza higieną mielona arabica na spodek. Aha, idą święta i nie liczcie, że te ryby w kapustach będą pachnieć lawendą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts