januszok123 14.12.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Witam vaillant 186/3-5 + kominek z plaszczem wod. Mam pytanie czy to podlaczenie jest prawidlowe ?? moim zdaniem cos tu jest nie tak ale to tylko moje zdanie poniewaz jak grzeje CO to takze grzeje CW i odwrotnie Bardzo prosze o pomoc nikt nie potrafi udzielic odpowiedzi ?? Edytowane 18 Grudnia 2012 przez januszok123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertb43 08.01.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 witam, Mam prawdopodobnie ten sam problem co ty. instalację mam jak na zdjęciach poniżej + kom. z płaszczem wodnym, lecz u mnie podczas grzania cwu puszcza również na co. czy jest odwrotnie nie sprawdzałem. Czy udało sie w jakiś sposób już rozwiązać ten problem u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts