Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MS Okna vs MS Okna...

Recommended Posts

Witam,

Otrzymałem bardzo ciekawą i fajną propozycję na okna z firmy MS Okna. No właśnie, MS Okna ze Słupska, strona msokna.com, jednak nie jest to ta sama fabryka co MS Okna ze Słupska z domeną ms.pl :) Jest jeszcze MS Okna, msokna.pl z Poznania, ale to już grupa ms.pl jak mniemam. Czy ktoś z tymi oknami (msokna.com) miał do czynienia? Zapytani jaki jest ich związek z fabryką MS ze Słupska stwierdzili, że tylko kooperują (nie twierdze, że nie, ich broszka). Niestety, tu na forum, ciężko znaleźć info bezposrednio odnoszące się do MS Okien, ze Ślupska, ale nie z ul. Grottgera czy Portowej a ze Szczecińskiej... Oferta fajna, parametry wyjątkowe, cena dobra, zdjęcia z realizacji również, ale... jakoś takie dziwne to. Dla unaocznienia, przesłali mi taką oto ulotkę (jedną z):

MS%2520OKNA.jpg

To nie żadna kryptoreklama, ot, sceptycznie podchodzę do podpisania Zamówienia na tak duże pieniądze bez sprawdzenia kontrahenta. Ktoś, cos o nich słyszał?

hahahhah :)

rozbawiła mnie ta ulotka

Z fabryką okien MS - to ma tylko wspólną nazwę. To co widać na załączonej ulotce - to produkt firmy Dobroplast, okno Prime tylko zmienili sobie nazwę :) Tak więc chyba już wiadomo co było fajne w tej ofercie - niska cena. Proponuję szukać dalej.

• 3 months później...

Ale dziwny wpis. Czytam już jakiś czas i coś tu nie gra.

Wystarczy 5 minut, żeby zobaczyć, że jest fabryka okien M&S Pomorska Fabryka Okien Sp. z o.o. oraz firma

MS OKNA (http://www.msokna.com/), która nawiasem jest partnerem Fabryki Okien.

Ulotka jest ofertą firmy MS OKNA i wcale nie musi dotyczyć okien Fabryki M&S.

Akurat, być może na tej ulotce są profile i okna innego producenta, ale jakie to ma znaczenie.

Przecież firma MS OKNA nie oszukuje, że to są jakieś inne okna. I albo szanowne grono nie bardzo to rozumie,

albo nie chce zrozumieć, albo jest to po prostu wpis konkurencji lub pod dyktando konkurencji, a najpewniej

oferta jest po prostu konkurencyjna i w ten, taki sposób ktoś wprowadza nieprawdę.

Jeszcze do forumowicza _FIX_

Ale przecież nikt na ulotce nie wymienia, że to są okna z Fabryki Okien M&S. To jest jedna z ofert firmy sprzedającej okna. Akurat może właśnie na okna Dobroplast. I skąd wiesz jaka była cena? Przecież tu nic nie ma. To świadczy tylko o tym, że trolujesz na tym forum i to wszystko.

Edytowane przez teresawojcik
sprecyzowanie

• 7 months później...
Witam,

Otrzymałem bardzo ciekawą i fajną propozycję na okna z firmy MS Okna. No właśnie, MS Okna ze Słupska, strona msokna.com, jednak nie jest to ta sama fabryka co MS Okna ze Słupska z domeną ms.pl :) Jest jeszcze MS Okna, msokna.pl z Poznania, ale to już grupa ms.pl jak mniemam. Czy ktoś z tymi oknami (msokna.com) miał do czynienia? Zapytani jaki jest ich związek z fabryką MS ze Słupska stwierdzili, że tylko kooperują (nie twierdze, że nie, ich broszka). Niestety, tu na forum, ciężko znaleźć info bezposrednio odnoszące się do MS Okien, ze Ślupska, ale nie z ul. Grottgera czy Portowej a ze Szczecińskiej... Oferta fajna, parametry wyjątkowe, cena dobra, zdjęcia z realizacji również, ale... jakoś takie dziwne to. Dla unaocznienia, przesłali mi taką oto ulotkę (jedną z):

MS%2520OKNA.jpg

To nie żadna kryptoreklama, ot, sceptycznie podchodzę do podpisania Zamówienia na tak duże pieniądze bez sprawdzenia kontrahenta. Ktoś, cos o nich słyszał?

Obawiam się jednak iż firma, o której mówisz, nawet na podstawie samego adresu www nie jest firmą, która rzeczywiście jest MS więcej niż OKNA.

Firma, o której mówisz prowadzona jest przez p. Mirosława Siadaka i podobno nie ma nawet własnej produkcji

wszedłem tutaj dzisiaj i zdębiałem.Skoro na forum nie mogę pisać co sądzę nt. takich praktyk jak działania firmy msokna.pl, więc chcę sprawić przyjemność redakcji hasłem : " Wiwat firma MS okna nie będąca firmą MS więcej niż okna! Brawo za "udany" marketing i postawę moralną firmy!"

Po raz kolejny redakcja nie identyfikuje się ze zwykłymi ludźmi/inwestorami tylko z firmami.

Może warto przypomnieć Redakcji że bez czytelników nie będzie firm chcących się ogłaszać w miesięczniku Murator.