crategus 14.12.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Witam, Otrzymałem bardzo ciekawą i fajną propozycję na okna z firmy MS Okna. No właśnie, MS Okna ze Słupska, strona msokna.com, jednak nie jest to ta sama fabryka co MS Okna ze Słupska z domeną ms.pl Jest jeszcze MS Okna, msokna.pl z Poznania, ale to już grupa ms.pl jak mniemam. Czy ktoś z tymi oknami (msokna.com) miał do czynienia? Zapytani jaki jest ich związek z fabryką MS ze Słupska stwierdzili, że tylko kooperują (nie twierdze, że nie, ich broszka). Niestety, tu na forum, ciężko znaleźć info bezposrednio odnoszące się do MS Okien, ze Ślupska, ale nie z ul. Grottgera czy Portowej a ze Szczecińskiej... Oferta fajna, parametry wyjątkowe, cena dobra, zdjęcia z realizacji również, ale... jakoś takie dziwne to. Dla unaocznienia, przesłali mi taką oto ulotkę (jedną z): To nie żadna kryptoreklama, ot, sceptycznie podchodzę do podpisania Zamówienia na tak duże pieniądze bez sprawdzenia kontrahenta. Ktoś, cos o nich słyszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 14.12.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 hahahhah rozbawiła mnie ta ulotka Z fabryką okien MS - to ma tylko wspólną nazwę. To co widać na załączonej ulotce - to produkt firmy Dobroplast, okno Prime tylko zmienili sobie nazwę Tak więc chyba już wiadomo co było fajne w tej ofercie - niska cena. Proponuję szukać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.12.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Budujesz w Chorzowie (?) a bierzesz pod uwagę okna od jakiegoś nieznaneno sprzedawcę ze Słupska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crategus 15.12.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Wlasnie zostali mi poleceni. Ale to ciut za malo jak na tyle watpliwosci. A przedstawiaja sie jako fabryka, wykonawca ma byc z mojego regionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorb 16.12.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 To całkowicie nie opłacalne kupowanie okien bez montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flyer2 18.12.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Witam.Czy ktoś użytkuje okna tej firmy i jakie wrażenia dotyczące samych okien jak i współpracy z firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Mam ich okna (3 szyby, 6-komorowe), kupione w salonie w Sopocie. Jak na razie okna sprawują sie dobrze, żadnych problemów. Kontakt z firmą b. dobry. Bardzo miła, fachowa obsługa, żadnych opóźnień. Były regulowane po zakończeniu budowy w ramach umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 18.12.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Mam ich okna (3 szyby, 6-komorowe), kupione w salonie w Sopocie. Czyje masz okna? Firmy "MS okna" produkowane przez Dobroplast? Czy może MS producenta okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Czyje masz okna? Firmy "MS okna" produkowane przez Dobroplast? Czy może MS producenta okien? Okna sa od producenta MS ze Słupska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 19.12.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Okna sa od producenta MS ze Słupska. No a wątek jest o innych:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crategus 19.12.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Nie, w zasadzie też o tych- tylko właśnie których- obydwie firmy, MS są ze Słupska. Rozróżnijmy ich po domenach: ms.pl i msokna.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.12.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 No to ja z ms.pl mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 20.12.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 to na pewno masz lepsze okna niż z msokna.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.12.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Szczerze, to nie wiedziałam, że są 2 podobne firmy i to w jednym miescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 20.12.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Post usunięty przez Redakcję jako krzywdzący dla firmy - na żądanie firmy MS OKNA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 20.12.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Post usunięty przez Redakcję jako krzywdzący dla firmy - na żądanie firmy MS OKNA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresawojcik 27.03.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ale dziwny wpis. Czytam już jakiś czas i coś tu nie gra.Wystarczy 5 minut, żeby zobaczyć, że jest fabryka okien M&S Pomorska Fabryka Okien Sp. z o.o. oraz firma MS OKNA (http://www.msokna.com/), która nawiasem jest partnerem Fabryki Okien.Ulotka jest ofertą firmy MS OKNA i wcale nie musi dotyczyć okien Fabryki M&S.Akurat, być może na tej ulotce są profile i okna innego producenta, ale jakie to ma znaczenie.Przecież firma MS OKNA nie oszukuje, że to są jakieś inne okna. I albo szanowne grono nie bardzo to rozumie,albo nie chce zrozumieć, albo jest to po prostu wpis konkurencji lub pod dyktando konkurencji, a najpewniejoferta jest po prostu konkurencyjna i w ten, taki sposób ktoś wprowadza nieprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresawojcik 27.03.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 (edytowane) Jeszcze do forumowicza _FIX_ Ale przecież nikt na ulotce nie wymienia, że to są okna z Fabryki Okien M&S. To jest jedna z ofert firmy sprzedającej okna. Akurat może właśnie na okna Dobroplast. I skąd wiesz jaka była cena? Przecież tu nic nie ma. To świadczy tylko o tym, że trolujesz na tym forum i to wszystko. Edytowane 27 Marca 2013 przez teresawojcik sprecyzowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena_ma 13.11.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Witam, Otrzymałem bardzo ciekawą i fajną propozycję na okna z firmy MS Okna. No właśnie, MS Okna ze Słupska, strona msokna.com, jednak nie jest to ta sama fabryka co MS Okna ze Słupska z domeną ms.pl Jest jeszcze MS Okna, msokna.pl z Poznania, ale to już grupa ms.pl jak mniemam. Czy ktoś z tymi oknami (msokna.com) miał do czynienia? Zapytani jaki jest ich związek z fabryką MS ze Słupska stwierdzili, że tylko kooperują (nie twierdze, że nie, ich broszka). Niestety, tu na forum, ciężko znaleźć info bezposrednio odnoszące się do MS Okien, ze Ślupska, ale nie z ul. Grottgera czy Portowej a ze Szczecińskiej... Oferta fajna, parametry wyjątkowe, cena dobra, zdjęcia z realizacji również, ale... jakoś takie dziwne to. Dla unaocznienia, przesłali mi taką oto ulotkę (jedną z): To nie żadna kryptoreklama, ot, sceptycznie podchodzę do podpisania Zamówienia na tak duże pieniądze bez sprawdzenia kontrahenta. Ktoś, cos o nich słyszał? Obawiam się jednak iż firma, o której mówisz, nawet na podstawie samego adresu www nie jest firmą, która rzeczywiście jest MS więcej niż OKNA. Firma, o której mówisz prowadzona jest przez p. Mirosława Siadaka i podobno nie ma nawet własnej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 13.11.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 wszedłem tutaj dzisiaj i zdębiałem.Skoro na forum nie mogę pisać co sądzę nt. takich praktyk jak działania firmy msokna.pl, więc chcę sprawić przyjemność redakcji hasłem : " Wiwat firma MS okna nie będąca firmą MS więcej niż okna! Brawo za "udany" marketing i postawę moralną firmy!"Po raz kolejny redakcja nie identyfikuje się ze zwykłymi ludźmi/inwestorami tylko z firmami.Może warto przypomnieć Redakcji że bez czytelników nie będzie firm chcących się ogłaszać w miesięczniku Murator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts