autorus 13.11.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 też mam MS okna ale oczywiście te MS okna a nie jakieś podróby. Wiadomo, na sukces inni tez by się chcieli załapać. Ale powiem wam tak. Nie tędy droga. Upodobnianie nazwy aby wprowadzić w błąd kupującego ma krótkie nogi. Prędzej czy później to wyjdzie i będzie kicha. Dla mnie firma jest skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 13.11.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Zaraz twój post zostanie skasowany przez redakcję bo napisałeś to co ja w 2012 (co prawda tak ostro nie pisałem jak ty teraz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 13.11.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Jest żenujące wykorzystywanie czyjejś marki, gdzie ktoś buduje ją od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 13.11.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 ja napisałem ostro :jawdrop: Żartujesz chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena_ma 29.11.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 ja napisałem ostro :jawdrop: Żartujesz chyba. no niestety tak juz jest, ze niektorzy usiluja wypromowac sie na innych, korzystajac chociazby z podobnej nazwy. na zdrowy rozsadek widac intencje takich dzialan, choc pewnie nie mozna stwierdzic tego ze 100% pewnoscia. na szczescie uzytkownicy tego forum byli w stanie sie zorientowac i nie popieraja takich działan. co wiecej - krytyczne wpisy nadal istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts