majski 14.12.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Czy komuś z Was udało się stworzyć własnoręczne projekty łazienki, albo innego pomieszczenia?Jeśli tak, to ile to trwało i jakie efekty? Znacie jakieś darmowe programy do takiej zabawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 14.12.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Za darmochę masz SketchUp. Ja właśnie będę próbował okiełznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majski 17.12.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Dzięki, nie znałem. Jeszcze jakiś inny program możecie mi polecić? Tak dla porównania? Proszę o konkretne przykłady.Chciałbym zobaczyć jak działają dwa różne programy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majski 19.12.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 O jakim dokładnie programie piszesz? Google kompletnie nic mi nie znalazło. Po proszę o jakiś link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majski 21.12.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Dzięki. Pobrałem, zaczynam testowanie. Program sam w sobie wygląda ok - zobaczymy czy będę w stanie coś sensownego z jego pomocą stworzyć.Może wielkiego talentu nie mam, ale spróbować przecież mogę ;-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts