pijelenia 15.12.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Cześć! Mam problem z okapem Mastercook WKBS 60X.Myślałem, że spalone żarówki, ale po wymianie dalej nie świecą.Reszta elektryki w okapie działa bez zarzutu.Zastanawiam się czy od za mocnej żarówki mógł paść transformator i jak to sprawdzić?Czy w ogóle jest sens to naprawiać (okap parę zł kosztował)? Czy ktoś może ma taki okap i może sprawdzić jakiej mocy ma w nim żarówki?Ja miałem wsadzone 20W/szt i nie wiem czy nie za mocne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semafori 04.09.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Standardowo są 40w proponuję mały zasilacz + ledy podłączone do włącznika okapu. Ja okapem zapalam podświetlenie całych blatów roboczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts