Olcia22 15.12.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Witam! Zgubiłam pilota do bramy garażowej z napędem SupraMatic. Co mogę zrobić w tej sytuacji? Posiadam jeszcze 2 piloty, ale jeśli ktoś znalazł tamten pilot, może bez problemu dostać się do mojego domu. Jak mogę wykasować tę częstotliwość i zaprogramować nową? Napęd SupraMaticPilot HSM4 Z góry dziękuję za pomoc Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Olcia22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 15.12.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Witam Najlepiej zgłosić się do przedstawiciela Hormanna - przeprogramują piloty i odbiorniki i będzie po problemie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorb 15.12.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Kasowanie wszystkich kodów radiowych czyli trzeba skasować każdy przycisk po kolei 0-otwieranie zamykanie 1-światło 2-wietrzenie - Wybierz menu P. - Wybierz parametr 0, 1 lub 2. - Naciskaj przycisk PRG aż zacznie migać punkcik na wyświetlaczu - Naciśnij równocześnie przycisk otwierania i zamykania . -gdy punkcik na wyświetlaczu przestaje migać; wszystkie kody danej funkcji zostały skasowane. Gdy sprawdzisz i żadna funkcja na pilotach nie działa analogicznie dopisujesz jeszcze raz swoje dwa piloty - Wybierz menu P. - Wybierz parametr 0 - Naciskaj przycisk PRG aż zacznie migać punkcik na wyświetlaczu - Naciśnij przycisk 1 na pilocie przez około 3 sekundy -gdy punkcik na wyświetlaczu przestanie migać; kod pilota dodany Jeżeli nie wiesz jak znaleźć menu P dzwoń po serwis bo zanim znajdziesz to cie okradną Edytowane 15 Grudnia 2012 przez sikorb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olcia22 17.12.2012 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Dziękuję bardzo za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorb 17.12.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 19.12.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 dobry jesteś w te klocki Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluesdoctor 21.10.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witam...Odnawiam temat, ponieważ zgubiłem ostatnio jedyny pilot HSM4 do napędu SuperMatic2. Zamierzam zatem zakupić nowy i przeprogramować na inną częstotliwość, co by w razie czego stary nie zadziałał. Czy mógłby ktoś napisać jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorb 26.10.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 (edytowane) bluesdoctor stosujesz wskazówki takie jak wyżej ,dla pewności ze skasowałeś wszystko .Najpierw dopisz nowy i skasuj również jego wtedy będzie pewność ze zagubiony pilot już nie działa Edytowane 26 Października 2013 przez sikorb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts