JK2010 16.12.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Czy można tak obudować telewizor? http://czterykaty.pl/czterykaty/5,57641,12187510,Mieszkanie__urokliwe_pudeleczko.html Czy jest bezpieczne? Co ciepłem od nagrzanego telewizora? Czy nie spowoduje pożaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 16.12.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Od telewizora to zależy, w każdej instrukcji masz zalecane odległości tyłu telewizora od ściany. Plazmy na pewno tak nie zabudujesz, ale LEDa kto wie, może nie ma zastrzeżeń (ale jakaś wentylacja musiałaby by być i tak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Truteń1719510061 16.12.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Wydaje mi się że na tej fotce ta zabudowa nie dochodzi do ściany a tylko na froncie jedna płyta, w takim przypadku można by zabudowywać ale trzeba pamiętać że kazdy telewizor ma inne wymiary i w przypadku wymiany szkiełka zapewne byłaby potrzeba wymiany frontowej płyty.A tak mi się przypomniało ze zamiast płyty GK i jej malowania to mozna to jeszcze wykonać z płyty meblowej (bardzo duża możliwośc aranżacji typu kolor taki jak meble) gdzieś wdziałem fotki mieszkania gdzie część ścian była "obita" płytą meblową i wyglądało to fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts