grizz 16.12.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Dostałem na urodziny taki zdrowotny nektar Alfa Aktiv podobno wspomaga organizm i działa na wiele funkcji jego, w skłądzie jest m.in. wyciąg z aronii itd. Znajomy to brał przy poważnych problemach rakowych, lekarz mu poradził i teraz mi kupił ponieważ*mam problemy z nerkami ale jestem troszkę sceptyczny do takich rzeczy dlatego jak ktoś zna, stosował proszę o info. Tym bardziej,*że 30 buteleczek (kuracja miesięczna) kosztuje 150 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar0l 22.01.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Tak, moja żona też brała alfe po chemioterapii. ogólnie to jest bogata w naturalne składniki, które pomagają w odbudowie i regeneracji organizmu. moja żona mówiła, że lepiej się po tym czuje. życzę żeby i Tobie pomogło, pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts