bednara 17.12.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Witam wszystkich na forum jestem nowy jeszcze nie do końca mogę się tu odpleść ale staram się.Na wiosnę 2013 zaczynam rozbudowę domu, lekko w bok i w gorę.Z automatu muszę rozbudować w górę komin i zastanawiam czy obecny komin nie będzie zbyt mały oraz czy wytrzyma jeszcze parę lat.Czy może od razu postawić nowy komin.Kto może wykonać taką ekspertyzę.Kominiarz który był u mnie w zeszłym roku powiedział ze jest ok. ( ale po rozmowie z nim nam wrażenie ze dla tego pana nawet jakby się rozsypywał też był by ok , w końcu cieszy się ze się go wzywa bop kaska leci.)Dom jest z 1985 roku Czy może macie jakieś namiary na kogoś rzetelnego kto mi sprawdzi stan obecnego komina.Lokalizacja Otwock. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/174573-komin-rozbudowa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts