pionan 08.01.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 też po całości w naszym domu podłogówka i też stanowczo wszystkich do tego zachęcam. mamy dwie drabinki w łazienkach. Z perspektywy czasu nawet tych grzejników bym drugi raz nie montował. jak wilgotny ręcznik wisi na wieszaku tuż nad podłogą, to też szybciutko wysycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.01.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 nawet tych grzejników bym drugi raz nie montował. jak wilgotny ręcznik wisi na wieszaku tuż nad podłogą, to też szybciutko wysycha. Pranie najlepiej suszy się na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 08.01.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Pranie najlepiej suszy się na podłodze Nie ma się co śmiać - ja tak właśnie suszyłam różne rzeczy na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pionan 08.01.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Pranie najlepiej suszy się na podłodze no tak ale ma równiez jedną wadę, którą odkryłem w nocy z piątku na sobotę. Popiłem z kolegą w piątek wieczór. Przed położeniem się do łóżka, profilaktycznie wziąłem sobie do sypialni browara. Butelkę postawiłem na podłodze i padłem w objęcia Morfeusza. W nocy, zgodnie z oczekiwaniem, obudził mnie stanowczo zbyt mały poziom płynów w organiżmie, co objawiało się przeokrótną suchością w ustach. Jakże niemiłe były odczucia, gdy przyłożyłem do ust butelkę z ciepłym piwem. Kurde, mogłem dać w sypialni grzejnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 08.01.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 E tam - wystarczyło postawić piwko na szafkę nocną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pionan 08.01.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 E tam - wystarczyło postawić piwko na szafkę nocną jeszcze się nie dorobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.01.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 no tak ale ma równiez jedną wadę, którą odkryłem w nocy z piątku na sobotę. Popiłem z kolegą w piątek wieczór. Przed położeniem się do łóżka, profilaktycznie wziąłem sobie do sypialni browara. Butelkę postawiłem na podłodze i padłem w objęcia Morfeusza. W nocy, zgodnie z oczekiwaniem, obudził mnie stanowczo zbyt mały poziom płynów w organiżmie, co objawiało się przeokrótną suchością w ustach. Jakże niemiłe były odczucia, gdy przyłożyłem do ust butelkę z ciepłym piwem. Kurde, mogłem dać w sypialni grzejnik Znajomi często stawiają u mnie na podłodze butelki z wszelakim płynem, a ja im na to; Na grzejniku??? Fajne jest to ich zdziwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 08.01.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 no tak ale ma równiez jedną wadę, którą odkryłem w nocy z piątku na sobotę. Popiłem z kolegą w piątek wieczór. Przed położeniem się do łóżka, profilaktycznie wziąłem sobie do sypialni browara. ... Na kaca najlepszy klin. Czym się strułeś tym się lecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.01.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ja w obecnym domu mam podłogówkę wszędzie ale mam wszędzie gres ,od remontu minęło 4 lata i niezmiennie jestem zachwycona tym rozwiązaniem. Teraz planujemy budowę nowego domu i już pojawił się przy stole temat ogrzewania , oczywiscie ma być podłogowe ale ja chciałabym w salonie mieć dechy ,mąż jest absolutnie przeciwny mówi,że tylko płytki ,może wypowie się ktoś kto ma wiedzę absolutną na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
colim 10.01.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Witam jak sie podpiac pod te forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 11.01.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Witam jak sie podpiac pod te forum A co masz namyśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 11.01.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 moje dwie kuzynki, które niedawno budowały dom zdecydowały się na ogrzewanie podłogowe i jak dotąd nie żałują tej decyzji, ale jak na mój gust to te ich domy są lekko przegrzane...ja nie jestem przyzwyczajona, żeby w domu była taka temperatura jak na wakacjach w Egipcie i odnoszę wrażenie, że nie potrafią za bardzo ustawić właściwej temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.01.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 moje dwie kuzynki, które niedawno budowały dom zdecydowały się na ogrzewanie podłogowe i jak dotąd nie żałują tej decyzji, ale jak na mój gust to te ich domy są lekko przegrzane...ja nie jestem przyzwyczajona, żeby w domu była taka temperatura jak na wakacjach w Egipcie i odnoszę wrażenie, że nie potrafią za bardzo ustawić właściwej temperatury A czym grzeją? Wszystko się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 11.01.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 A czym grzeją? Wszystko się da Przy podłogówce, ciepło jest inaczej odczuwalne niż przy kaloryferach. Przerabiam to na własnym przykładzie. Trzeba było widzieć zdziwienie moich bliskich (mina bezcenna), gdy porównują odczucia, a potem porównujemy temperatury.. Upierają się że w domu z podłogówką gdzie temperaturą jest 21 C jest cieplej niż w starym budynku gdzie ten sam termometr wskazuje 23-24C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 11.01.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Przy podłogówce, ciepło jest inaczej odczuwalne niż przy kaloryferach. Przerabiam to na własnym przykładzie. Trzeba było widzieć zdziwienie moich bliskich (mina bezcenna), gdy porównują odczucia, a potem porównujemy temperatury.. Upierają się że w domu z podłogówką gdzie temperaturą jest 21 C jest cieplej niż w starym budynku gdzie ten sam termometr wskazuje 23-24C. Promieniowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 11.01.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Promieniowanie. Niedobrze Jak przeczytają że promieniuje to przestaną wchodzić do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 11.01.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Niedobrze Jak przeczytają że promieniuje to przestaną wchodzić do środka. Może to i lepiej jak takie uparciuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 11.01.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Mamusi żony nie mogę okłamywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 11.01.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Mamusi żony nie mogę okłamywać NIe, w żadnym wypadku. Nie wolno podpaść mamuście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ja już sobie nie wyobrażam mieszkać z kaloryferami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts