krzysztof5426 11.06.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Liwko i Twaro dostali "dożywocie". Słyszałem już o tym kilka dni temu, a następnie widziałem wpis Liwka ! Plota, czy prawda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 11.06.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Liwko jest zbanowany, twaro też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 11.06.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Liwko jest zbanowany, twaro też. Hehe...a za co admin tak piekne "kariery" forumowe zabil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 12.06.2013 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Hehe...a za co admin tak piekne "kariery" forumowe zabil? Chyba chodziło o wątek w którym najeżdżano na wykonawców pomp ciepła, ale nie 100% nie wiem nie śledziłem tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 12.06.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nie wiem czy Wam również, ale mi to forum coraz mniej się podoba. Podgrup jest tyle, że ciężko się połapać, tematy są przenoszone z powodów znanych chyba tylko moderatorom (kiedyś przenoszono tak mój wątek o podłogówce). Forum ładuje się, ekran kilkakrotnie "skacze" w dół zanim się wszystkie reklamy załadują, link zewnętrzny oznacza otwarcie okna "pośredniego" (wiem, że można to pominąć w ustawieniach, ale ja często przeglądam jako niezalogowany) i mnie to wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 12.06.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Hehe...a za co admin tak piekne "kariery" forumowe zabil? Nie za co? A za wiadomo kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 12.06.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nie za co? A za wiadomo kogo. Nie chce nawet myslec, co miki za to adminowi musial zrobic. Fuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 12.06.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Najśmieszniejsze jest to, że pomimo rezygnacji z płatnego profilu i zbanowania dalej wymusza kasowanie niepochlebnych postów. Oczywiście podłogówka po calości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 12.06.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Mam takie pytanie robiąc podłogówkę w całym domu po rozpaleniu w piecu jak długo trzeba czekać aby podłogówka zaczęła działać (grzać aby było to odczuwalne ) myślę tu o porze kiedy jeszcze nie załączamy pieca na sezon zimowy a czasem trzeba przepalić bo jest zimno jak to wtedy wygląda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 12.06.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 myślę tu o porze kiedy jeszcze nie załączamy pieca na sezon zimowy a czasem trzeba przepalić bo jest zimno jak to wtedy wygląda ??? W mieszkaniu w starej kamienicy ok.dwie godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 12.06.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Mam takie pytanie robiąc podłogówkę w całym domu po rozpaleniu w piecu jak długo trzeba czekać aby podłogówka zaczęła działać (grzać aby było to odczuwalne ) myślę tu o porze kiedy jeszcze nie załączamy pieca na sezon zimowy a czasem trzeba przepalić bo jest zimno jak to wtedy wygląda ???To raczej nieodpowiednie ogrzewanie do takich celów,nie macie kominka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 14.06.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 To raczej nieodpowiednie ogrzewanie do takich celów,nie macie kominka ? No nie mamy nie moje klimaty, tak myślę żeby powyprowadzać rurki w ścianach i wrazie co bede mógł powiesić grzejniki (oczywiscie byłyby na innym obwodzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 14.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 No nie mamy nie moje klimaty, tak myślę żeby powyprowadzać rurki w ścianach i wrazie co bede mógł powiesić grzejniki (oczywiscie byłyby na innym obwodzie) Jak robisz WM to zawsze można odpalić grzałkę w centrali reku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 14.06.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 A prądu nie szkoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 14.06.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 A prądu nie szkoda? A zrobiłbyś u siebie podłogówkę z grzejnikami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 14.06.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Nigdy.Wolał bym ciepły dom zbudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 17.06.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witam Będę mieć podłogówkę w całym domu, a w częściach sypialnych i w salonie drewno-wbrew wielu niepochlebnym opiniom na ten temat Reszta to oczywiście kafelki. Ale ja nie o tym. Chciałam zapytać jak macie rozwiązane sterowanie podłogówką w całym domu? Czy standardowo "ręcznie" w rozdzielaczach. Czy też może za pomocą siłowników i termostatów? Czytam różne opinie na ten temat. Chętnie poznam też zdanie użytkowników podłogowego w całym domu. Będę wdzięczna za opinie na ten temat. Pozdrawiam, oliwkawawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 18.06.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Witam Będę mieć podłogówkę w całym domu, a w częściach sypialnych i w salonie drewno-wbrew wielu niepochlebnym opiniom na ten temat Reszta to oczywiście kafelki. Ale ja nie o tym. Chciałam zapytać jak macie rozwiązane sterowanie podłogówką w całym domu? Czy standardowo "ręcznie" w rozdzielaczach. Czy też może za pomocą siłowników i termostatów? Czytam różne opinie na ten temat. Chętnie poznam też zdanie użytkowników podłogowego w całym domu. Będę wdzięczna za opinie na ten temat. Pozdrawiam, oliwkawawa MOżna tak i tak. Przy dobrze zrobionej podłogówce wystarczy ustawić przepływy i wszystko działa bez automatyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hova 19.06.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Witam Będę mieć podłogówkę w całym domu, a w częściach sypialnych i w salonie drewno-wbrew wielu niepochlebnym opiniom na ten temat Reszta to oczywiście kafelki Są kafle które imitują swoim wyglądem drewno Fajny bajer, chociaż niestety dość drogi... Ale moim zdaniem jeśli jesteś zdecydowana na podłogówkę w całym domu, to chyba lepiej jednak na takim materiale, a nie na drewnie, które bardzo słabo przekazuje ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkawawa 19.06.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Są kafle które imitują swoim wyglądem drewno Fajny bajer, chociaż niestety dość drogi... Ale moim zdaniem jeśli jesteś zdecydowana na podłogówkę w całym domu, to chyba lepiej jednak na takim materiale, a nie na drewnie, które bardzo słabo przekazuje ciepło! Nie chcę kafli Mimo że wyglądają jak drewno, to nim nie są. Są zimne latem, wiosną i jesienią, a poza tym - czuć pod stopą drewno-bezcenne Drewno będzie na pewno. Prędzej zrezygnowałabym z podłogowego. Ale nie ma takiej konieczności na szczęście, bo te rozwiązania spokojnie można połączyć z powodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts