doranna 17.12.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Zapraszam do rozmowy:yes: Edytowane 14 Stycznia 2013 przez doranna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.12.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 no to ja skomentuję ... Wesołych Świąt życzy Gwoździk http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 23.12.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 no to ja skomentuję ... Wesołych Świąt życzy Gwoździk http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif O dziękuję i wzajemnie. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.12.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 doranna Spełnienia marzeń w Nowym Roku!!! http://img37.imageshack.us/img37/8923/roknowy2013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.12.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Odwiedziłam Twój dziennik Bardzo fajnie,że go założyłaś Wybudowaliście domek bardzo szybko, malutkie zdjecia zapowiadaja fajny dom ale ja prosze o większą fotorelację Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 31.12.2012 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Karolina i ArturKarolka dzięki za odwiedziny. i życzenia Fotorelacja będzie, ale po kolei. Nie wiem co ja robię złego, ale mi te zdjęcia się wklejają takie małe i nie mam pojęcia jak zrobić by były takie duże jak u ciebie. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALA MAJ 08.01.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Witam doranna-fajnie zapowiadają się Twoje wnętrza,domek z zewnątrz również .Twój ciekawy styl pisania wciąga,więc pisz i wstawiaj duuużo zdjęć.Czy pamiętasz może co to za kolorek masz na scianach w salonie?czy wszędzie w domku masz białe drzwi?i czy jesteś z nich zadowolona?ja mam zamiar zakupić białe ale nie wiem jak z utrzymaniem ich w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 08.01.2013 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Witam doranna-fajnie zapowiadają się Twoje wnętrza,domek z zewnątrz również .Twój ciekawy styl pisania wciąga,więc pisz i wstawiaj duuużo zdjęć.Czy pamiętasz może co to za kolorek masz na scianach w salonie?czy wszędzie w domku masz białe drzwi?i czy jesteś z nich zadowolona?ja mam zamiar zakupić białe ale nie wiem jak z utrzymaniem ich w czystości. Witaj Ala Maj cieszę się że do mnie napisałaś. Bo już zastanawiałam sie, czy ktoś to czyta haha:rolleyes: W salonie większość ścian mam pomalowane białą Tikkurilą, tylko korytarz i ścianka telewizyjną, są pomalowane "Szarą poświatą" Duluxa super kolor. :wiggle:Z obydwóch farb jestem bardzo zadowolona. W domu wszędzie mam białe drzwi i to był strzał w 10-ke. Po moich poprzednich Wenge to przy tych naprawdę nie mam dużo pracy. Górę mam jeszcze nie wykończoną, ale drzwi już wstawiłam i pomimo tego wcale się tak nie brudzą jak niektórzy myślą. Więc gorąco polecam. Zapraszam częściej, bo dziennik mam nadzieję będzie się rozwijać. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALA MAJ 09.01.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witam się ponownie:-) dzięki za odp.w sprawie koloru ścian,na zdjęciach wygląda na delikatnie kremowy /śmietankowy ,a takiego właśnie szukam.Widzę że masz identyczny stół w jadalni jak ja w obecnym mieszkaniu,dostaliśmy go z 11 lat temu ,u poprzednich właścicieli też się wysłużył a jest w dobrym stanie.Kupiony był podobno w Cepelii.jeśli możesz zdradź jakie planujecie parapety tzn.jaki kolor,pozdrawiam i będę zaglądać na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 09.01.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witaj Ala Maj kolor ścian jest biały i to bardzo, u mnie też komputer trochę przekłamuje:rolleyes:. Co do stołu to go doceniłam dopiero niedawno, bo to był stół teści. I przestał gdzieś 5 lat w piwnicy, a liczy sobie gdzieś z 20 jak nie więcej:o. Tak mi się podoba, szkoda że nie jest większy. Lubie takie połaczenie starego z nowym:rolleyes:. Co do parapetów to będą drewniane, pomalowane na biało. Taką ja mam koncepcje, ale nie mój mąż haha;). Więc kolor może będzie trochę inny. Generalnie bardzo jasny:yes:. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 14.01.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witaj doranna Wpadłam do Ciebie z wizytą i już zostanę na dłużej bo podoba mi się Twoje wykańczanie Fajną masz podłogę i te okna prawie do ziemi. Super sprawa. Pokazuj więcej bo fajnie się zapowiada p.s. czy jesteś w stanie podać ile Cię kosztował dom do tego momentu? Bez działki oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 14.01.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Hej Krokusia, ciesze się z twoich odwiedzin. Domek do tego stanu, czyli dół wykończony, a góra surowa wyszedł nas 230 tyś. Powoli się rozkręcam haha. Uprzedzam tylko, że z braku gotówki dziennik może się ciągnąć i ciągnąć. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 14.01.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dziękuję Ci za odpowiedź. Kwota całkiem sensowna, widać, że pieniądze wydawaliście z głową Ważne, że już mieszkacie. To, że nie masz od razu pieniędzy na wykończenie traktuj jako zaletę. Ile razy przemyślisz każdy kolejny zakup, nie ma szans, że decyzja będzie pochopna i nie trafiona A lustro z Ikea bardzo fajne, sama takie mam w toalecie Tak sobie patrzę na Twoje ładne sufity, wykańczane płytami k-g? Czy raczej nie? Życzę samej radości z wykańczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 15.01.2013 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Hej Krokusia masz rację pieniądze były wydawane, sensownie i bez rozrzutności. I to się opłaciło:wiggle:. Bo mogliśmy się wprowadzić do domu. Co do przyszłych zakupów zgadzam się z tobą, dwa razy, a może i więcej się zastanawiam zanim coś kupię haha. Co do sufitów, to jest to tynk cementowo wapienny, nie obrobiony tylko pomalowany. Jakos tak porządnie wygląda:rolleyes:. Z lustra z Ikea jestem bardzo zadowolona, za niewielkie pieniądze, fajna rzecz. A każdy kto przychodzi, to sie pyta, gdzie kupiłam. Chociaż niby takie znane lustro;). Serdecznie pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 15.01.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Jej...jaka fajna lampa! I mąż jaki pojętny Kupić dokładnie taką lampę jak chciała żona, no szacun Sufity na prawdę fajne, jakoś mnie osobiście odstraszają te podwieszane. Już myślałam, że obecnie tylko k-g robią a tu proszę Tez takie chcę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 15.01.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Krokusia haha, no mój kochany mąż jest bardzo pojętny:lol2:. Biedak pewnie się bał, co bym mu zrobiła, gdyby kupił inną. Co do sufitów podwieszanych, to u mnie nie wchodziły w grę, jakoś mi się nie podobają. A jeżeli chcesz takie u siebie jak ja mam, to zróbcie tynk cementowo wapienny. Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 16.01.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Hej Doranno witom się u Ciebie Dzięki za odwiedziny u mnie. Jakże się zdziwiłam wchodząc do Twojego domku dzisiaj, że już t byłam Parę dni temu trafiłam i bardzo mi się spodobało. Domek super- i duże okna w jadalni U mnie też się będzie ślimaczyło to przynajmniej sama nie zostanę Pozdrawiam i będę Cię nawiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 17.01.2013 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Hej Renata2005tychy dzięki za odwiedzinki. Nawiedzaj mnie ile chcesz. Zawsze to raźniej . Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 17.01.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Fajny stół , krzesła też- sobie upatrzyłaś Piszesz o tapetach, jak się już będę wykańczać to w przedpokoju walnę sobie uliczkę starego miasta wieczorową porą albo park Ktoś dawał linka na forum ale nie zapisałam . Na szczęście dużo tego na alle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 17.01.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Hejka! Baaardzo ładna tapeta, mnie nawet bardziej podoba się niż ta z łepkami a jako, że na dodatek, oszczędzi mięsień sercowy Twego Małżonka to brałabym w ciemno A ten obecny stół w jadalni to chętnie bym Ci podwędziła jak już pozbywać się będziesz Oczami wyobraźni widzę u siebie taką wiejską kuchnię i pasowałaby, oj pasowała taka ława Tylko kurcze ta Gdynia jakoś daleko A nowy stół w połączeniu z tapetą, która wybrałaś będzie gites! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts