Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ja się wykończę, Komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Krokusia, ta tapeta z literkami jest super, taka delikatna. Mówisz, że mięsień sercowy oszczędzę u męża haha, ale on jeszcze nie wie, że będzie kleił tą tapetę:rolleyes:. Muszę mu ten temat delikatnie zapodać;). Co do stołu z kupnem nowego, to muszę jeszcze poczekać. Bo nawet świnki skarbonki nie kupiłam haha:lol2: Na razie tyle mojego co sobie popatrzę:popcorn:. Co do stołu to rezerwuje go dla ciebie haha, z tym że będziesz musiała raczej długo poczekać, bo to też pamiątka rodzinna. A mój mąż raczej na razie dałby się zadźgać, niż oddałby ten stół :o. Pozdrawiam:bye: Edytowane przez doranna

Witaj Doranno!

Przyszłam z rewizytą, przeczytałam Twój dziennik.

Bardzo ładny domek wybudowaliście.

Brakiem wykończenia się nie martw.

Większość tak ma, że wprowadza się prawie na beton, a potem pomaleńku wszystko się robi.

I jak już ktoś tam wcześniej Ci napisał, masz dzięki temu więcej czasu na przemyślenie wszystkich urządzeniowych szczegółów.

Życzę powodzenia i pozdrawiam Cię cieplutko.

Dorana ,jestem tu nowa i przypadkiem zajrzałam do Twojego domku -jestem zachwycona Twoim poczuciem humoru i opisem budowy -tak czytając twoje opisy to można jednak zbudować ładny domek i paść na zawał ze stresów ! Napisz ile masz pokoi i w jakiej okolicy Gdyni dokładnie mieszkasz -ja jestem z Redy to prawie sąsiadka -pozdrawiam cieplutko !!!

Hej Dziula-Anula:bye:, witam prawie sąsiadkę, Dziękuję za miłe słowa. Ja lubię humor i żarty. A wykańczanie domu nie jest prostą sprawą, więc tylko żarty mi pozostały:lol2:. Dom z salonem ma cztery pokoje, tak jak na rzutach, trzy pokoje u góry i salon na dole. Dla naszej czteroosobowej rodziny wystarczy:yes:. Moją lokalizację wysyłam na priva. Pozdrawiam

To pozwolisz, Dorannko, że zapisuję zdjęcie Twojej podłogi wraz z namiarem na panele jako inspirację :)

Tak patrze na Twoje zdjęcia i nie widzę grzejników. Masz podłogówkę? Jeśli tak to napisz proszę jaką i jakie masz wrażenia z takiego sytemu grzania. Chyba jestem najbardziej pytającą osobą w Twoim wątku ale wytrzymaj ze mną proszę ;)

A co zwierzaków to mam podobnie, idziemy z mężem na spacer a tu nagle okazuje się, ze mamy psie towarzystwo :) kaliber różny, największy to był alaskan, który za nic nie chciał wracać do własnego domu pomimo wielu prób zmylenia go ;) A jak ma jakoś tak w dodatku, że już nie raz jakiś wielki psiur na mój widok koniecznie chce się bardzo wylewnie przywitać i wyskakuje z łapskami na mnie z mordą ucieszoną ku zdezorientowaniu właściciela :)

Edytowane przez Krokusia

Witaj Krokusia zapisuj zdjęcie jesli ci się panele podobają, :yes:.

Tak jak zauważyłaś u mnie na dole wszędzie jest podłogówka, tylko w sypialniach na górze mam kaloryfery. Z podłogówki jestem bardzo zadowolona. Więc mogę ci ją z czystym sumieniem polecić.:rolleyes: Nie ma sprawy pytaj ile chcesz.

Serdecznie pozdrawiam:bye:

Ptaszek odleciał, wycieraczka odleciała....aż strach pomyśleć co następne :lol2::lol2::lol2:

Dorannko, dziękuję za przyzwolenie na moje pytania ale uprzedzam, że nie wiesz co czynisz :no: Ale słowo się rzekło, tzn napisało ;) jednak ponieważ pytań mam sporo, jak już je usystematyzuję. to puszczę na priv żeby Ci tutaj nie zaśmiecać.

Pozdrawiam cieplutko :hug:

Doranko Ty się chyba nie pokapowałaś że to latający dywan , tzn chodnik :)

A z tymi gołębiami to tak jest, wykorzystają i odlecą ...

Nas taki jeden w zeszłym roku załatwił , psu wcinał z michy ,jak ten miał wychodne, a potem se hotel na mojej jętce zrobił, nie wspomnę co po sobie zostawił ;)

A zegar bomba chętnie odgapię - jak się zgodzisz:D

Fajnie tu u Ciebie....

Hej Renata2005tychy, haha możesz mieć rację. Bo chodnik jak tylko jest większy wiatr próbuje odlecieć. Co do gołębi to rzeczywiście niewdzięczne istoty:yes:. A u ciebie to jeszcze najadł się za darmochę. Co do zegara nie ma sprawy, możesz od gapić. Bo naprawdę fajny.

Serdecznie pozdrawiam:bye: