Krokusia 13.02.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) Oooo...moja przyszła kanapa z Ikea Na dzień dzisiejszy mam ją w planach do gabinetu. Posiedzieć można wygodnie i przenocować gościa też. Szacun dla Ciebie jak porywasz się na składnie szafek Koniecznie zrób zdjęcia efektów Twojej pracy A może jednam małżonek da się skusić i poskręca szafki w każdym razie powodzenia! p.s. a jak objawia się pociąg do tańca u Twego Drugorodnego? Edytowane 13 Lutego 2013 przez Krokusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 14.02.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Hej Krokusia kanapa jest super i naprawdę wygodna:yes:, więc polecam. Ja juz mam pewne doświadczenie w składaniu szafek, więc to dla mnie nie pierwszyzna:D. Myśle, że małż pomorze, a ja go będę nadzorować haha. Drugorodny uwielbia tańczyć, ma tak duże poczucie rytmu, nasladuje tańczących, jak widzi jakiś teledysk, że mi szczęka opada. Muszę go zapisać do jakiejś grupy, na razie chodzi na rytmikę, ale to mu nie odpowiada, pożyjemy zobaczymy co z niego wyrośnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.03.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Choć w te święta się nie ujrzymy wszystkiego dobrego Wam życzymy zdrowia, szczęścia i radości stołu sutego i wspaniałych gości. Wesołych Świąt Wielkanocnych życzą Iwona i Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 29.03.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Wesołego Alleluja http://i1.fmix.pl/fmi2129/8bc083f9001810425155c7b9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 30.03.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Doranno Zdrowych ,spokojnych Świąt Wielkanocnych Bogatego Zajączka i mokrego Dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doranna 05.04.2013 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Boże dziewczyny przepraszam bardzo, ale z powodu kłopotu ze zdrowiem Drugorodnego :bash:nie zaglądam tu teraz. Bardzo dziękuję za życzenia. Jak się trochę ogarniemy to znowu powrócę.. Jeszcze raz dziękuję za pamięć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.12.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Dużo ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzą Iwona i Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.12.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Niech w Nowym Roku świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w Waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. Iwona i Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.12.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Iwona i Mariusz z Bukowej Chatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 31.12.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Z okazji Nowego Roku życzymy Wam, aby szczęście zawsze stało u Waszego boku, a każdy kolejny dzień był niezapomnianym przeżyciem. Iwona i Mariusz z Bukowej Chatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 04.04.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 życzą Iwona i Mariusz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts