Gość Konto usunięte_12* 21.12.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Ciekaw jestem dlaczego u mnie membrana jest sucha a nie mam żadnej wentylacji . 1. albo masz poszycie dziurawe jak durszlak 2. albo masz nacięcia papy(?) lub folii w kalenicy, o których dekarze ci nie powiedzieli 3. albo są tam takie szczegóły konstrukcyjne, o których tu nic nie napisałeś (bo i nic o nich nie wiesz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 21.12.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Stych mam tak szczelny ze nawet mucha się nie przeciśnie osobiście sam wszystkie łączenia kleiłem przecięcie w kalenicy też,strych w tej chwili prawie ocieplony cały po kalenice wilgotność na poziomie 40% wentylacja jest tylko nad membraną w podbitce nie mam kratek dzisiaj tam zaglądalem i nic się zlego nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts