Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fundacja albo Stowarzyszenie Pomagających Forumowiczów - dobry pomysł?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 602
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Carver, luzik....Piotruś jest narwaniec, on musi już - teraz- natychmiast-i w tej chwili , Co nie Piotrze? ;) :)

Kurcze :) już celniej się nie dało tego ująć :))) wiesz jak jest, US wisi mi parę złociszy to co mam czekać z pitem do ostaniej chwili..a przy okazji przekazac 1 % podatku na szczytny cel....

Kurcze :) już celniej się nie dało tego ująć :))) wiesz jak jest, US wisi mi parę złociszy to co mam czekać z pitem do ostaniej chwili..a przy okazji przekazac 1 % podatku na szczytny cel....

Szczytny cel to na ten czas, Julka i Karolina.... jak juz carver wspomnial.

Piotrek42 !

Ja też rozliczam do 20 stycznia i rozliczę 1% na

naszych forumowych potrzebujących są Księżniczki ,

jest Franuś , jest Emil !

Póki nie ma jeszcze Naszej Fundacji to dla US

i tak nie dam tego 1% !!

Przynajmniej Tyle! A jak już będzie Nasza Fundacja

To ja uprzednio wielu z nas pisało,

Łatwiej mi będzie wpłacić co m-c na konto Fundacji

1- lub 20 zł , niż na jeden raz 100 zł.

Pozdrawiam !:)

Właśnie miałam o Żelkowym Stefciu napisać, ale DPSia mnie ubiegła :) Żelka zawsze cichuteńko siedzi jeśli o proszenie dla niej chodzi, a Stefek bardzo, bardzo potrzebuje tych naszych procentów, więc jeśli ktoś nie ma pomysłu komu przekazać, to może właśnie Stefkowi?

Dziewczyny...siedzicie,nudzicie się, obiady chłopom przypalacie (bo siedzicie na FM) jak nie ma jeszcze fundacji to wezcie pozbierajcie wszystkie osoby potrzebujące na które można przeznaczyć 1% napiszcie na forum (albo same przypnijcie) i niech to będzie gdzieś na wierzchu, bo chłopom nie chce się szukać :D acha i zadne tam pitu-pitu same nr kont i cześć. np watek Pomoc dla potrzebujących 1 %

Piotrek chłopy same obiady nam gotują, my nic nie robimy tylko na FM siedzimy :lol2::lol2::lol2:

Mówisz i masz! Możesz przekazać 1% podatku na:

Bliźniaczki od Mirasa12, Julia i Karolina http://juliaikarolina.blogspot.com/p/przekaz-swoj-1.html

Franka od AgnesK http://dzieciom.pl/podopieczni/10684

Stefka od Żelki http://skarbnicaduszy.blogspot.com/2010/04/jak-podarowac-swoj-1-podatku.html

Dziewczyny pomóżcie jeśli o kimś nie wiem :)