marynata 30.04.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 No cóż,fundacji nie będzie,stowarzyszenia także pewnie wobec tego nie i chyba łatwiej by było znieść tą wiadomość,gdyby nie ten okres podniecenia w trakcie oczekiwania,gdyby od razu było nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Żelciu ja uważam że Tobie się aukcja należy bo jesteś jedną z najwspanialszych mam jaką znam. I uwierz łatwo być mamą jak dzieci są zdrowe, przy chorych nie każdy daje radę A Ty dajesz, nie skarżysz się tylko walczysz o każdy lepszy dzień dla Stefcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.05.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Żelka,to jest bardzo w porządku, że planujemy aukcję dla Ciebie, ale nie traktuj tego jak prezentu od nas, lecz od Stefka, ok. Taki prezent na Dzień Matki od syna dla najcudowniejszej mamy na świecie. Sam nie zrobi Ci laurki, nie kupi kwiatka, więc my będziemy Jego rękami Żelka,kiedyś powiedziałaś ,że pomagając innym stajemy się lepszymi ludźmi.Ty pomagasz każdemu, wiem,że gdybyś mogła to naprawiłabyś całe zło i niesprawiedliwość tego świata. Pozwól nam stać się trochę lepszymi ludźmi. Po prostu przyjmij taki prezent, który płynie z głębi naszych serc. Zrób nam tą przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.05.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Słuchajcie, ja nie mam możliwości zrobić tego dla siebie. Poważnie mówię. Musiałabym mieć pozwolenie na prowadzenie zbiórki publicznej, bo ja nie jestem w Fundacji tak jak Stefcio. Nie mogę podać do takiego czegoś naszego konta prywatnego bez zgody na prowadzenie zbiórki publicznej. Prezent prezentem, ale taka aukcja jest zbiórką publiczną. Obawiam się, że więcej bym sobie kłopotów narobiła niż radości z aukcji. A nie możecie po prostu najzwyczajniej na świecie robić to co dotychczas, życzyć mi, nam dobrze? Mieć nas w serdecznych myślach i modlitwach? Chociaż na razie. Bo kto wie, jak okaże się, że Stefek będzie jednak musiał mieć operację kręgosłupa (jesoo nawet nie lubię tego w myślach wymawiać) to wtedy będę prosić Was o aukcję dla Niego. Naprawdę, i Wy też dobrze o tym wiecie, wszystko co robicie dla mojego Stefcia, robicie także dla mnie. Każda pomoc dla niego jest pomocą dla mnie też. Nie dawno przecież była aukcja dla Stefcia. Za jakiś czas, jeśli będzie trzeba, na aukcję dla Stefcia się zgodzę, ale na aukcję dla mnie nie mogę. Proszę mnie też zrozumieć. Nie myślcie sobie, że mi łatwo jest Wam odmawiać, jak tyle serca chcecie w to włożyć, bo ja czuję, wiem, znam to Wasze serce i nie chcę Was urazić odmową, ale mimo wszystko, muszę także brać pod uwagę inne rzeczy, nie tylko te emocjonalne. Znacie mnie już troszkę, wiecie co mam na myśli. Możecie kochać mnie i bez prezentów. A ja obiecuję, że zrobię sobie nie długo u naszego pana Romka od masaży kręgosłupa, serię zabiegów i zamelduję Wam, że coś dla siebie zrobiłam. Wtedy będziecie mogli być spokojniejsi. A siły już mi dodaliście swoimi słowami które tutaj do mnie kierujecie. Tylko proszę mnie już więcej nie namawiać, bo ja dalej będę musiała odmawiać, a serce mnie boli, za każdym razem kiedy muszę Wam odmawiać, a muszę bo tak czuję, że nie byłoby w porządku robić aukcji dla mnie ( jakbyśmy dla każdej wspaniałej (zdrowej) mamy robili tutaj aukcję, to czasu by nam nie starczyło. ) i to się nie zmieni. Mam nadzieję, że Was nie uraziłam. Nie mogę inaczej, mnie by taka aukcja bolała, na prawdę. Mnie na samą myśl ściska w piersiach i w gardle. Proszę mnie już więcej nie namawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.05.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 ....A ja obiecuję, że zrobię sobie nie długo u naszego pana Romka od masaży kręgosłupa, serię zabiegów i zamelduję Wam, że coś dla siebie zrobiłam. Wtedy będziecie mogli być spokojniejsi ..... to jeszcze podaj nr konta pana Romka, my może będziemy licytować kolejne zabiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.05.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 to jeszcze podaj nr konta pana Romka, my może będziemy licytować kolejne zabiegi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 ... Może stowarzyszenie.... chyba prędzej garaż wybuduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.05.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 chyba prędzej garaż wybuduję nawet ja szybciej chałupę skończę nie oszukujmy się,ten pomysł nie ma szans na realizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.05.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 ano, korporacje to są firmy, które zaczynają pracować dopiero po zwolnieniu pięciu "rzędów" managerów (manager niższego rzędu, fajnie brzmi ). Ta korporacja na razie obrasta w managerów, więc na sensowne decyzje szans w najbliższej przyszłości nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Stowarzyszenie - nie widzę szans, a trochę się na tym znam.A miało być tak pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 A wyszło jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 No cóż - R.I.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Temat ma już ponad 2 lata..i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Nefcia.. chyba rzeczywiście umarł .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.02.2015 03:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Czy forumowicze zakładając wątek o kolejnej aukcji będą musieli płacić za reklamę?Czy Ognisko Marymont płaci za reklamę ? Jest zewnętrzną fundacją. Myślę, że wszystko można zorganizować. Forumowicze potrzebują jedynie udzielenie im konta fundacyjnego. Ale ok - ja nie jestem spec od przepisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 16.02.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Ojej, nie wiedziałam nawet że żeby zorganizować jakąś aukcję trzeba za nią zapłacić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 16.02.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Też nie było mówione-pisane ,że za zorganizowanie aukcji należy płacić ? A jeszcze jedna sprawa - to to, że od trzech dni mam trudności w zalogowaniu się na forum ! - nie mozna nawet czytać, nie mówiąc o pisaniu ! Jakie wysokości są te koszty ? Szanowna Redakcja napisze - i wówczas należy sprawę opłaty rozważyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.02.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Przecie posiadanie fundacji przez Murator to akcja CSR-owa (CSR – Corporate Social Responsibility Inwestycja w reklamę Bo chyba to logiczne, że firma ponosi wtedy koszty, bo KUPUJE reklamę. Mają DARMO moderatorów aukcji, osoby dające fanty, osoby reklamujące aukcje, uczestnikówi ciągle mało. No nie da sie za darmo Droga Redakcjo. Musicie coś dać od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.02.2015 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 (edytowane) Nefer ma rację, że dobrze gdyby była Fundacja. Może jeszcze wrócimy do tematu. Za aukcję nikt nie płaci, to inicjatywa forum. A przed nami właśnie aukcja na rzecz Julki i Karoliny, forumowych dzieci. Planujemy zacząć z końcem lutego. Pozdrawiamy Edytowane 16 Lutego 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 16.02.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Nefer ma rację, że dobrze gdyby była Fundacja. Może jeszcze wrócimy do tematu. Za aukcję nikt ni płaci, to inicjatywa forum. A przed nami właśnie aukcja na rzecz Julki i Karoliny, forumowych dzieci. Planujemy zacząć z końcem lutego. Pozdrawiamy jakos pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts