carver 06.01.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Tak sobie pomyślałem, że może akcję stopkową byśmy rozkręcili. Temat fundacji jest dosyć dobrze ukryty... Kto ma jeszcze miejsce niech wkleja odnośnik.Dla osób, które z html'em nie bardzo... W sygnaturę w profilu piszemy bez spacji [ url = http://forum.muratordom.pl/showthread.php?210342-Fundacja-albo-Stowarzyszenie-Pomagaj%C4%85cych-Forumowicz%C3%B3w-dobry-pomys%C5%82 ] Fundacja Forum Muratora- tu spacje można [ / url ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 sie robi panie kierowniku......tylko stopki brakło dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 06.01.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Twoja stopka to więcej niż posty co bardziej oszczędnych w słowach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Twojej też nic nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 06.01.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ktoś musi rozsiewać dobro po forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 i Ty też mi wypominasz moje 19 tyś postów ale z jaką klasą to czynisz, nie to co jedna pani cyt "malka, ile ty masz postów czy ty całą dobę napier ...asz w klawiaturę " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 06.01.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 A nie myślicie że jednak bardzo dobrze by zrobiło w nazwie słowo Murator? To słowo jest bardzo rozpoznawalne i zrobi kawał roboty nic nie robiąc. Serce Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Murator z sercem Murator dla Ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 06.01.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 i Ty też mi wypominasz moje 19 tyś postów ale z jaką klasą to czynisz, nie to co jedna pani cyt "malka, ile ty masz postów czy ty całą dobę napier ...asz w klawiaturę " Szanowna pani zwyczajnie odbiera tylko to, co widzi nie domyśla się głębi przekazu. Kolor włosów blond... Taki stereotyp Żeby nie było- nic nikomu nie wypominam. To jest Twój dorobek. Nie da się pisać ze zblokowanym liczydełkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 06.01.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Marynata w tym co piszesz jest dużo racji. A może tak jak w stopce tylko dodajmy-"Serce" Fundacja Forum Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Matko jedyna, ja chyba ślepa i nieczytata ostatnio byłam.. Dobrze ze ciotka Malka ma taaaka dużą stopkę Jestem za. Nie znam sie, ale jak powiecie, co mam robić, to włączam się w działania. Jak trzeba to statut na niemiecki przetłumaczę A teraz idę se stopkę zrobić, zgodnie ze wskazówkami dla niepiśmiennych;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Prosze o instrukcję dla bardziej niepiśmiennych;-) Spacje wykosiłam i co..nico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 06.01.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 AgnesK dobre Wywal te fonty, bo nie wiem skąd się tam wzięły... Malka widzisz? To DZIAŁA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 06.01.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Pomoc na mur-beton.... Przegiąłem wiem dobre, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 NO to obserwujta co się będzie działo w stopce;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 06.01.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 oj dzieje się,dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.01.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Jesli to ma byc instrukcja dla niepiśmiennych, to ja wymiękiwuję Idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 06.01.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Tak sobie pomyślałem, że może akcję stopkową byśmy rozkręcili. Temat fundacji jest dosyć dobrze ukryty... Kto ma jeszcze miejsce niech wkleja odnośnik. Dla osób, które z html'em nie bardzo... W sygnaturę w profilu piszemy bez spacji [ url = http://forum.muratordom.pl/showthread.php?210342-Fundacja-albo-Stowarzyszenie-Pomagaj%C4%85cych-Forumowicz%C3%B3w-dobry-pomys%C5%82 ] Fundacja Forum Muratora- tu spacje można [ / url ] Pan każe - sługa robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 06.01.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Krokusia, na pana to trzeba mieć hektary, a tu nikt za służbę robić nie będzie. AgnesK priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 06.01.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 carver ale mądrego zawsze warto posłuchać...a co hektarów to ja mam niewiele ponad 800m2 i jak najbardziej czuję się panią na włościach, takie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts