Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fundacja albo Stowarzyszenie Pomagających Forumowiczów - dobry pomysł?

Recommended Posts

Tak sobie pomyślałem, że może akcję stopkową byśmy rozkręcili. Temat fundacji jest dosyć dobrze ukryty... Kto ma jeszcze miejsce niech wkleja odnośnik.

Dla osób, które z html'em nie bardzo... W sygnaturę w profilu piszemy bez spacji [ url = http://forum.muratordom.pl/showthread.php?210342-Fundacja-albo-Stowarzyszenie-Pomagaj%C4%85cych-Forumowicz%C3%B3w-dobry-pomys%C5%82 ] Fundacja Forum Muratora- tu spacje można [ / url ]

• Odpowiedzi 602
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i Ty też mi wypominasz moje 19 tyś postów

ale z jaką klasą to czynisz, nie to co jedna pani cyt "malka, ile ty masz postów czy ty całą dobę napier ...asz w klawiaturę "

Szanowna pani zwyczajnie odbiera tylko to, co widzi nie domyśla się głębi przekazu. Kolor włosów blond... Taki stereotyp ;)

Żeby nie było- nic nikomu nie wypominam. To jest Twój dorobek. Nie da się pisać ze zblokowanym liczydełkiem... :)

Matko jedyna, ja chyba ślepa i nieczytata ostatnio byłam.. Dobrze ze ciotka Malka ma taaaka dużą stopkę;-)

Jestem za. Nie znam sie, ale jak powiecie, co mam robić, to włączam się w działania.

Jak trzeba to statut na niemiecki przetłumaczę;-)

A teraz idę se stopkę zrobić, zgodnie ze wskazówkami dla niepiśmiennych;-)

Tak sobie pomyślałem, że może akcję stopkową byśmy rozkręcili. Temat fundacji jest dosyć dobrze ukryty... Kto ma jeszcze miejsce niech wkleja odnośnik.

Dla osób, które z html'em nie bardzo... W sygnaturę w profilu piszemy bez spacji [ url = http://forum.muratordom.pl/showthread.php?210342-Fundacja-albo-Stowarzyszenie-Pomagaj%C4%85cych-Forumowicz%C3%B3w-dobry-pomys%C5%82 ] Fundacja Forum Muratora- tu spacje można [ / url ]

Pan każe - sługa robi ;)