malka 06.01.2013 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Szanowna pani zwyczajnie odbiera tylko to, co widzi nie domyśla się głębi przekazu. Kolor włosów blond... Taki stereotyp Żeby nie było- nic nikomu nie wypominam. To jest Twój dorobek. Nie da się pisać ze zblokowanym liczydełkiem... Brunetka i nawet nie farbowana Dorobek.....mój dorobek to śpi o tej porze Aga http://http://forum.muratordom.pl/showthrea...ry-pomys%C5%82]Fundacja Forum Muratora[/url ] tu masz jeszcze spacje - usuń i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 06.01.2013 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Jużem JEJ wysłał na priva, ale nie SŁYSZY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2013 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 pewnie już śpi....miała dziś ciężką drogę do Jeleniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2013 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Aga.. ja to jestem dopiero niepiśmienna.. nawet nie mam pojęcia co to są fonty.. Folderu i boga też nie umiem zrobić i nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.01.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 A nie myślicie że jednak bardzo dobrze by zrobiło w nazwie słowo Murator? A ja się tłukę z tym odkąd padł pomysł Krokusi i chyba (gdybym była władna ) zaryzykowała bym powielenie (z tamtym lokalnym stowarzyszeniem) nazwy Budujemy przyszłość w logo -kształt koła, jak w naszej forumowej naklejce zamiast napisu "forumowicz Muratora" FUNDACJA MURATORA zamiast adresu www BUDUJEMY NADZIEJĘ domek ZASTĄPIŁA BYM SERCEM Z CEGIEŁ takim niedokończonym..... nalepka forumowicza wygląda tak dla niewtajemniczonych http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=125912&d=1342620030 no to mnie poniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 07.01.2013 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Wcale Cię nie poniosło Może wreszcie przysiądę i zrobię jakiś projekt do wrzucenia na forum... Tylko ja tak nie lubię "malować" w programach graficznych. Cóż trzeba dla dobra sprawy opanować wreszcie troszkę nowych umiejętności... Malka pomysł bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Powiem Wam, że rośnie we mnie nadzieja, że fundacja jest już bardzo blisko. Jakieś takie fluidy od Redakcji czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 07.01.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Wasze instrukcje dla niepismiennych są .ehm.. Zrobiłam po swojemu na piechote i jest gites:) Jeszcze jakby mi się zazieleniło byłoby gites x 2;-) Malka, pomysł na logo fantastyczny:) Edit: zazieleniło się Edytowane 7 Stycznia 2013 przez AgnesK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 07.01.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Malka pięknie to wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.01.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 stopka zrobiona, pomysły fajne.wracam do burzy mózgów - jest serce, cegła, ceglane serce, Fundacja Muratora "Ceglane serce" hmm inaczej jakoś cieplej.. "wymuruj nadzieje" - ale to takie jakby się miało nie spełnić to może "murujemy nadzieje"... nie mam weny ;p ale drążę temat ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 07.01.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Widzę, że wiosna przyszła u AgnesK się zazieleniło... Kendra bardzo fajne pomysły Kto coś wyduma niech wrzuca. Potem będzie lista przebojów dla całego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.01.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) dziękuję - może jeszcze Fundacja Muratora "Budujemy z sercem" - coś takiego, w te klimaty. Edit - widze że pomysł już podobny padł ale to chyba znaczy że klimat odpowiedni Edytowane 7 Stycznia 2013 przez Kendra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 07.01.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Malka też mi podoba się Twój pomysł ! Jestem pewna że Wszystki Mocne Głowy Forumowe tak zadziałają dla Naszej Fundacji , że będzie super ! A ja jestem nie kumata i nie potrafię nic wstawić !! Proszę pomóżcie mi - i wstawcie u mnie stopkę o Fundacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 07.01.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Malka też mi podoba się Twój pomysł ! Jestem pewna że Wszystki Mocne Głowy Forumowe tak zadziałają dla Naszej Fundacji , że będzie super ! A ja jestem nie kumata i nie potrafię nic wstawić !! Proszę pomóżcie mi - i wstawcie u mnie stopkę o Fundacji Odbierz wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 07.01.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Już idę i odbieram ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 07.01.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No to masz dwie wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 07.01.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Wiadomości od dobrych ludzi nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 07.01.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Dzięki Wam wielkie ! Ale coś mi i tak "miesza" ten laptop ! No kurka wodna ! Dobra-jeszcze raz idę do Waszych instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 07.01.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Dzięki Wam wielkie ! Ale coś mi i tak "miesza" ten laptop ! No kurka wodna ! Dobra-jeszcze raz idę do Waszych instrukcji brakuje otwarcia nawiasu kwadratowego na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 07.01.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ...i wykasowania spacji przed ukośnikiem na końcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts