malka 07.01.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Kochani, dzieki za miłe słowa, ale to nie jest mój pomysł. Hasło Krokusi, logo Carvera,a kółko Muratora - pozbierałam to do kupy -żaden wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 07.01.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Kochani, dzieki za miłe słowa, ale to nie jest mój pomysł. Hasło Krokusi, logo Carvera,a kółko Muratora - pozbierałam to do kupy -żaden wyczyn Malka pozbierać luźno rzucone pomysły w jedną, zgrabną całość to większa sztuka niż rzucić dwa luźne słowa ja w każdym razie takiej wyobraźni nie mam. Dlatego jak najbardziej pochwały zbierasz zasłużone Tylko tak jakoś Redakcja milczy ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.01.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 a no właśnie - co nasza Redakcja na te pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.01.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Tak sobie myślę...Taka fundacja miałaby znacznie większe możliwości sprawdzenia zasadności żądań często kierowanych do budujących przez nieżyciowych biuralistów...Prawo Budowlane nie zawsze jest precyzyjne.Sensowna porada prawna dostępna w sytuacji trudnej - bezcenne! TAK!Jestem za fundacją! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 dopiero dzisiaj wlazłem,:oops:dzięki Malkowej stopce Fundacja ..... TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 07.01.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Stopka działa!!! Brawo carver za pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 07.01.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Jakie brawo, ot tani chłit marketingowy. Ale dobrze, że działa. Rozsiewamy, rozsiewamy... Fundacja jak wirus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.01.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Czasami warto mieć zespół hiperkinetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.01.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Czytamy Wasze wypowiedzi - potwierdzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 07.01.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Tylko Redakcja się wpisała i już się wszyscy rozpierzchli. Wracać szybko tutaj! Myśleć, pisać, ideę rozsiewać... No dobra żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 07.01.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Jak mi jeszcze teraz nie wyszło - to trudno - I tak jestem Z Wami sercem i czynem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 07.01.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Na końcu brakuje Ci tylko tego- [/url] pal licho kolor. Dopisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 07.01.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No znowu wstawiałam po kolei co trzeba ! Może w końcu sie udało ! A jak nie to trudno ! I tak jestem z Wami sercem i czynem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 07.01.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Jestem, jestem Bardzo się cieszę z wpisu Redakcji - to napawa wielką nadzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 07.01.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Prosze, pomozcie! Jak sie robi ta stopke? Tylko tak łopatologicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 07.01.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 stopka zrobiona, pomysły fajne. wracam do burzy mózgów - jest serce, cegła, ceglane serce, Fundacja Muratora "Ceglane serce" hmm inaczej jakoś cieplej.. "wymuruj nadzieje" - ale to takie jakby się miało nie spełnić to może "murujemy nadzieje"... nie mam weny ;p ale drążę temat ;d sercem murowane....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 07.01.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Łopatologicznie post #101 str. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No dobra, spróbujmy innej łopaty. Najpierw wchodzisz w ten wątek, gdzie jesteśmy i kopiujesz sobie do pamięci adres tego konkretnego wątu. Adres jest u góry przeglądarki, na specjalnym białym pasku, kpiujesz z niego wszystko. Wchodzisz w edycję sygnatury. W oknie edycji dopisujesz sobie w stopce napis Fundacja Forum Muratora, nadajesz mu żądaną wielkość i kolor. Teraz zaznaczasz myszką cały napis. Mając zaznaczony napis, klikasz nieco wyżej na obrazek kuli ziemskiej ze spinaczem . Pojawi się okno dialogowe, w którym trzeba wkleić adres URL, czyli to, co było kopiowane na samym początku, adres wątku. Wklejasz, przyciskając równocześnie klawisze Ctrl oraz V. Potwierdzasz. Gotowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.01.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Od początku kibicuję pomysłowi. Pomysł, aby rozszerzyć działalność fundacji o porady prawne bardzo ciekawy Oczywiście jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 07.01.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ale się człowiek zapuścił, przepraszam i juz nadrabiam zaleglości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts