plusultra 18.12.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Witam, Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Gdzie zamawialiście dachówkę? W lokalnej hurtowni czy przez internet? Chciałabym kupić dachówkę dobrej jakości jak najkorzystniej, myślę o firmie Creaton, ale czy zamówiona w necie nie dojedzie do mnie potrzaskana? Jakie są Wasze doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 19.12.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 witaj, wlasnie powoli koncze krycie dachu wlasnie creatonem karpiowka, Tez sie zastanawialem nad zakupem przez net, ale wybralem lokalny sklad, gdzie cena byla dosc konkurencyjna. Creaton wysyla dachowki normalnymi samochodami, wiec musisz miec mozliwosc rozladunku, zostana palety do wymiany, zaesze czegos brakuje w ostatniej chwili, dachowek crton ma kilkaset modeli (liczac farby) wiec nigdy nie ma od reki. Ja uwazam ze dobrze iz nie zakupilem przez neta. Moze co moglem zrobic to troche np. podstawawa namiejscu a dodatki szukac najtansze, alemusisz miec to dobrze wymierzone i policzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusultra 21.12.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Dzięki brylekpl Właśnie tak sobie to wymyślałam ostatnio: podstawowa lokalnie, a dodatki tam gdzie najkorzystniej. Na dodatkach największa marża i tu można coś ugrać ponoć. Ponadto, transport dachówki jest drogi... a ja mam mały dach (100 m kw) więc będę szukać w okolicy, gdzie transport gratis;) pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luky007 23.12.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 przekonasz sie że braknie sporo rzeczy przy robieniu tego dachu i mając dekarzy na dachu - pojedziesz do najbliższej hurtowni to kupić . Zatem radze iść do kilku miejscowych hurtowni i targować mocno cene... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 23.12.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Weź dobrego dekarz / dobry skład i niczego nie braknie.Ceny najtańsze z netu na dachówkę wynegocjowałem z odległym składem (100 km), dekarz ze składem skonsultowali ilości i za 7 dni na budowie miałem komplet (najtańszy jaki mogłem znaleźć ) na dach.Zostało 5 dachówek skrajnych, 15 podstawowych, brakło 1 arkusza blachy.Podstawa to odpowiednia umowa.1. Brak zaliczki (gotówka po 2 dniach od dostarczenia dachówki)2. Obowiązek przysłania przez skład na jego koszt brakujących elementów dachy (jeśli zostały źle obliczone)3. Obowiązek odebrania przez skład nadwyżki (jeśli zostały źle obliczone). Ze składu jestem zadowolony miejscowość Łuków k/ Siedlec, z dekarza jestem zadowolony z Ostrołęki. Budowa Radzymin k/Warszawy. Przy robieniu dachu na śmietnik ta sama ekipa, ten sam skład (zostało 10 dachówek podstawowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alan558 09.03.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 witam ja dachówkę zamawiałem online tu alledachy.pl i mogę ci śmiało polecić tą firmę bo są bardzo solidni i profesjonalni. Dostawa w terminie i nic nie było uszkodzone a w dodatku materiał z najwyższej półki w przystępnej cenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 09.03.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 brzydka reklama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.03.2015 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Najlepiej zlecić wszystko dekarzowi. Kupi odpowiednie ilości i asortyment, niczego nie zabraknie i nic nie zostanie a do tego WAT 8%. Życzę rozsądnych decyzji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 15.03.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 W sumie bardzo dobra porada, tylko niestety nie każdy dekarz będzie chciał to wszystko załatwić, ale zawsze warto zapytać. Jednak można sporo zaoszczędzić. Dzięki sam u siebie spróbuje się tak dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.03.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Jest tyle firm dekarskich, że jest w czym wybierać. Moich klientów materiały nie obchodzą i płacą za faktycznie wbudowane ilości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 15.03.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 No i to jest fachowość !, a nie naciąganie na maksa. Oby więcej było takich specjalistów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts